Waar gaat Vis a Vis over?

Vis a Vis (ook bekend als Locked Up) neemt je mee in de wereld van een vrouwengevangenis. De Netflix-serie draait om Macarena Ferreiro, een jonge vrouw die door de verkeerde keuzes van haar geliefde in de gevangenis belandt. Wat begint als een onschuldige fout, mondt al snel uit in een nachtmerrie vol gevaar, verraad en machtsspelletjes.

Terwijl Macarena probeert te overleven in de keiharde gevangeniswereld, krijgt ze te maken met de beruchte crimineel Zulema en een aantal corrupte bewakers. Elke aflevering zit vol onverwachte plotwendingen die je op het puntje van je stoel houden.

Bekijk hier de trailer van Vis a Vis:

Wie spelen er in de serie?

Vis a Vis beschikt over een sterke cast die de intense emoties en complexe verhoudingen perfect neerzet. In de hoofdrol zien we Maggie Civantos als Macarena Ferreiro, wiens vertolking van de kwetsbare, maar veerkrachtige gevangene je meteen grijpt. Najwa Nimri speelt de rol van de meedogenloze Zulema, en haar intense performance maakt haar tot een van de meest memorabele schurken van de show.

Andere opmerkelijke castleden zijn Berta Vázquez als Rizos, Alba Flores (bekend van La Casa de Papel) als Saray, en Ramiro Blas als de sinistere bewaker Carlos Sandoval. Deze getalenteerde acteurs zorgen ervoor dat de serie je vanaf het eerste moment in zijn greep houdt.

Goed ontvangen op IMDb

Met een stevige 8,1 op IMDb heeft de serie bewezen een echte hit te zijn. De serie wordt geprezen om zijn sterke verhaallijn, indrukwekkende acteerprestaties en de manier waarop het de rauwe realiteit van het gevangenisleven weergeeft. Fans roemen de spanning en de diepgaande karakterontwikkelingen. Of je nu houdt van spannende thrillers, intrigerende personages of meeslepende drama’s, deze hitserie biedt het allemaal.

Dus, waar wacht je nog op? Zet je televisie aan, start Netflix op en duik in de wereld van Vis a Vis. Voor je het weet, ben je een paar seizoenen verder en verlang je naar meer. Ben je fan van dit soort series? Bekijk dan de goede Spaanse series op Netflix.