Seizoen één van Sweet Tooth was ook al een succes

In juni 2021 is het eerste seizoen in première gekomen. Dat is dus alweer bijna twee jaar geleden. In de serie Sweet Tooth gaat het over een hybridekindje, Gus. Gus is geboren als half mens, half hert. Dit komt door een virus dat bij de laatste mensen is rond gegaan. Gus is zeker niet de enige die zo geboren is, er zijn namelijk een heleboel hybridekindjes. De laatste mensen vertrouwen hen niet gaan op hen op jacht. Gus probeert samen met Jeppard (een einzelgänger) te overleven.

Abbot is de generaal van de laatste mensen. Hij denkt dat er een geneesmiddel tegen het virus is. Alleen dat virus zou in de hybriden moeten zitten. Abbot gaat samen met zijn groep huurlingen op jacht naar alle hybriden, zodat dokter Aditya Singh op hen kan testen. Aditya’s vrouw is namelijk ernstig ziek en hij zou alles doen om haar beter te kunnen maken.

Fans onder indruk van Netflix serie Echt één van de beste series ooit

Het eerste seizoen kreeg veel positieve reacties van de Netflix-kijkers. De meeste mensen waren dan ook razend enthousiast toen de serie verkondigde dat er een seizoen twee kwam. Op IMDb krijgt de serie momenteel 7.8/10 sterren. Op Rotten Tomatoes krijgt deze serie een Average Tomatometer van 98% en een Average Audience Score van 83%. Indrukwekkende cijfers dus!

Hoe gaat seizoen 2 van Sweet Tooth op Netflix verder?

In seizoen 2 van Sweet Tooth op Netflix gaan we eigenlijk precies verder waar we gebleven waren. Gus en zijn vrienden zijn gevangen door Abbot. Ze worden hier als proefkonijnen gebruikt en willen het liefst dus zo snel mogelijk ontsnappen. In het nieuwe seizoen wordt weer veel actie, fantasy, drama en ook hier en daar wat humor belooft.

Fans onder indruk van Netflix serie Echt één van de beste series ooit. Sweet Tooth seizoen 2

Je hoeft ook niet meer te wachten op het tweede seizoen. Vanaf 27 april stond deze namelijk al op Netflix. Heb je seizoen één van Sweet Tooth nog niet gezien? Kijk deze dan eerst! Veel Netflix-kijkers noemen deze serie namelijk ‘een van de beste series ooit’. Ook vertelt Netflix al dat er een seizoen drie in aantocht is. We kunnen dus nog een lange tijd genieten van Gus en zijn hybride-vrienden.

Is dit toch niet helemaal jouw ding en weet je nu eigenlijk nog niet wat je moet kijken? Kijk dan eens tussen de Netflix Originals series!