Rapper koopt een prachtig penthouse in Rotterdam

Kevin de Gier – ook wel beter bekend onder zijn artiestennaam ‘Kevin’ – heeft een stijlvol penthouse weten te bemachtigen. Het appartement ligt in Rotterdam, tevens Kevin zijn geboorteplaats. De 29-jarige artiest is in Nederland in korte tijd zeer bekend geworden en dat heeft blijkbaar zijn vruchten afgeworpen.

Kevin heeft een paar duizend euro moeten overbieden voor het penthouse, maar voor een rapper van zijn kaliber is dat geen enkel probleem. De vraagprijs van de woning bedroeg maar liefst €750.000 en de rapper heeft daar €15.000 bovenop gedaan. Maar wat krijgt de Nederlandse rapper terug voor dit bedrag?

De indeling van Kevin zijn nieuwe woning

Dit luxe en riante penthouse in Rotterdam heeft een woonoppervlakte van 119 m2 en beschikt over vier kamers, waaronder drie slaapkamers, één badkamer en één apart toilet. De badkamer is voorzien van een ligbad en een douche. Daarnaast beschikt de woning over een dakterras van 13m2 en is het geheel met Energielabel A zeer duurzaam.

Door de mooie ligging van de woning op de 9e verdieping heb je een prachtig uitzicht over de stad. En ook het interieur van de woning is ontzettend mooi ingericht. Zo heeft de architect de keuken ontworpen als een schiereiland en is de keuken voorzien van de nieuwste apparatuur. Ook om een parkeerplek hoeft de rapper zich geen zorgen meer te maken. Kevin heeft €35.000 extra betaald om zijn auto te kunnen parkeren op eigen terrein van het complex. Ideaal in de drukke stad.

Zie hieronder een paar foto’s van Kevin zijn luxe penthouse in Rotterdam of bekijk de site van Bekendeburen.nl

Penthouse Kevin rapper Rotterdam

penthouse rapper kevin Rotterdam