De serie Lupin is een hit op Netflix

De eerste twee seizoenen staan natuurlijk allang op Netflix. Hele grote kans dat je de serie dus al een erg lange tijd niet meer gekeken hebt. Daarom helpen we je eerst even met het opfrissen van je geheugen. In de eerste twee seizoen gaat het dus over Omar Sy. Hij speelt in Lupin de grote meesterdief, oplichter en goochelaar Assane Diop. Assane is erg geïnspireerd door het boek “Arsène Lupin, Gentleman Burglar”. Hij besluit dan dus om meesterdief te worden en wil wraak nemen voor het onrecht wat zijn familie is aangedaan.

 

De vader van Assane werkte vroeger namelijk altijd al voor een rijke familie genaamd Pellegrini. Zijn vader werd uiteindelijk door de familie beschuldigd van het stelen van een enorm waardevol juweel. Hij werd hierdoor opgesloten en pleegde later zelfmoord in zijn cel. Assane gelooft niet dat zijn vader het juweel gestolen heeft en probeert er dan ook alles aan te doen om zijn reputatie te herstellen.

LUPIN DEEL 3 RELEASEDATUM WANNEER

Wat vertelt acteur Omar Sy in de gedeelde video?

Het is al een lange tijd bevestigd dat er een seizoen drie van Lupin gaat komen. De vraag is nu alleen: Wanneer komt seizoen drie dan uit? Lupin fans dachten er snel achter te kunnen komen, maar dat is toch niet het geval geweest. In de video die Netflix deelde zie je Omar Sy een belangrijke mededeling maken. Hij vertelt dan ook dat Netflix eigenlijk wel de releasedatum wilde geven, maar dat hij dat niet toelaat. Aangezien hij zelf enorm van spelletjes houdt, vond hij het een leuk idee om de releasedatum ‘ergens op Netflix‘ te verstoppen. Dit klinkt heel vaag, maar duidelijkheid kunnen we je ook niet geven. Ergens op Netflix vind je dus de releasedatum, maar waar?

Fans denken de releasedatum van Lupin deel 3 te hebben gevonden

Op Twitter gaan Lupin fans helemaal door het lint en proberen zij natuurlijk het mysterie te ontrafelen. Het blijkt dan ook dat dit een erg lastige klus is. Een paar mensen zitten wel ‘op het goede spoor’, vertelt Netflix. Maar of het antwoord dan ook echt goed is, wordt niet duidelijk gemaakt.

Netflix-serie Lupin ster Omar Sy deelt geheimzinnige video over Lupin seizoen 3

Wil je zelf nu opzoek gaan en het mysterie ontrafelen? Bekijk hieronder dan eerst de video: