De gestolen auto van Joshua Nolet

Joshua Nolet is een erg bekende zanger. Dat betekent dan ook wel dat hij een auto heeft met een redelijk hoog prijskaartje. Het betreft een all black Peugeot 3008 Plug in Hybrid. Via een kentekencheck zagen we dat de catalogusprijs voor deze wagen ligt op 53.483 euro.

De zanger heeft via Instagram een bericht gepost met daarin de vraag of iemand de auto gezien heeft. Aan de caption van post zie je dan ook wel dat zijn auto veel voor hem betekent. Joshua schreef: ‘De Black Mamba is gestolen 😭 Mijn trouwe vierwieler… mijn Batmobile… is gone. Mijn all black Peugeot 3008 Plug in Hybrid is mij ontnomen… in het holst van de nacht. In Haarlem. Heb je hem gezien? Hij is helemaal zwart (de velgen en de grill ook). Het kenteken is N-482-JG. Ik mis hem heel erg, en hij mij ook. Een @peugeot_nl ambassadeur zonder zijn Peugeot… hoe nu verder? Te voet? C’est horrible… Mocht je hem gespot hebben DM mij dan. Merci beaucoup’. 

Zoals je kan lezen in het bericht, heeft Joshua een Peugeot 3008 Plug in Hyrbid. De auto is volledig zwart, tot de velgen aan toe. Op bijna elke foto in de post, heeft hij zijn met zichzelf gezet. We hopen natuurlijk voor Joshua Nolet dat zijn auto snel terecht is en  dat er geen beschadigingen te vinden zijn. Zie zijn Instagram-bericht hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joshua (@joshnolet)

Wist je trouwens dat Joshua Nolet een enorm knappe vriendin heeft?