The Diplomat (Seizoen 2)

Kate Wyler is een ervaren Amerikaanse diplomaat. Ze zou eigenlijk naar Kaboel gaan, maar plotseling wordt ze de ambassadeur in Londen. Ze heeft niet echt veel keuze, de belangen zijn belangrijker dan een andere baan. Omdat de details nog een beetje vaag zijn, gaat Wyler naar de Britse stad mee zonder precies te weten wat haar daar te wachten staat. Hal, haar partner, collega en concurrent, gaat met haar mee.

IMDb-score The Diplomat: 8.0 / 10 

The Night Agent (Seizoen 2)

In The Night Agent volgen we Peter Sutherland, een normale FBI-agent en die zijn werk doet in de ondergrondse ruimtes van het Witte Huis. Hij heeft de leiding over een noodtelefoon voor Amerikaanse spionnen, die overigens bijna nooit overgaat. Op een avond krijgt hij een bang telefoontje van een gespannen burger genaamd Rose Larkin. Peter zijn taak is om de burger veilig te houden en met diegene samen te werken om een snel en gevaarlijk complot op te lossen. Uiteindelijk komen ze terecht in een heel web vol geheimen.

IMDb-score The Night Agent: 7.5 / 10 

Outer Banks (Seizoen 4)

Deze serie speelt zich af in de zogeheten Outer Banks in North Carolina. John B zijn vader is al jarenlang vermist, onder opvallende omstandigheden. Hij was op zoek naar een grote schat, waarna hij compleet van de aardbodem verdween. Aan John B de taak om deze zoektocht voort te zetten. Tijdens deze ontdekkingstocht treffen ze vele vijanden en hobbels op de weg.

IMDb-score Outer Banks: 7.5 / 10

Perfil Falso (Seizoen 2)

Camila is op zoek naar de liefde en dat doet ze via een datingapp. Ze vindt daar de knappe, single Fernando, denkt ze. Fernando blijkt echter helemaal niet te zijn wie hij daadwerkelijk is. Camila valt in zijn val en belandt in een nachtmerrie. Camila wil wraak nemen voor alle leugens en verbroken beloftes en probeert te achterhalen wat de identiteit is van de bedrieger. Ze doet er écht alles aan dat hij één voor één boet voor elke leugen en belofte van Fernando.

IMDb-score Perfil Falso: 5.7 / 10

Stranger Things (Seizoen 5)

Hawkins Indiana, de jaren 80. Een jongen verdwijnt op een vreemde wijze. Zijn moeder en de lokale autoriteiten beginnen samen een zoektocht naar haar vermiste zoon. Al snel tijdens het onderzoek krijgen ze te maken met hele geheime overheidsexperimenten, hele enge rare krachten en een heel raar meisje.

IMDb-score Stranger Things: 8.7 / 10

Vikings Valhalla (Seizoen 3)

Leif Erikson, de bekende IJslandse ontdekkingsreiziger, groeide ver van zijn geboorteland op, waardoor plunderingen en overvallen niet in zijn bloed zitten zoals bij zijn voorouders. Hoewel hij loyaal is aan zijn familie, ervaart hij vaak conflicten met zijn vader Erik de Rode. Wanneer christelijke Vikingen Leifs halfzus Freydís Eiríksdóttir aanvallen, keert zij zich tegen de christenen. Als baas van de Oud-Noorse religie leidt ze een opstand tegen het Scandinavische christendom en probeert ze een nieuw thuis te vinden voor haar volk. Tegelijkertijd nadert het einde van het Vikingtijdperk, omdat Engeland zich beter begint te verdedigen tegen hun aanvallen.

IMDb-score Vikings Valhalla: 7.3 / 10

YOU (Seizoen 5)

You is een serie die al een aantal seizoenen meegaat. Ieder seizoen heeft bewezen dat Joe zich weer flink in de nesten kan werken. Hij raakt telkens weer geobsedeerd door een nieuwe dame, waardoor hij stalkerig verdrag gaat vertonen en iedere keer weer tot gruwelijke daden in staat blijkt te zijn. Al zijn geheimen moet hij telkens weer verborgen zien te houden en de leugens stapelen elkaar op, wat elke keer weer nieuwe slachtoffers eist.

IMDb-score YOU: 7.7 / 10

Deze top series krijgen nieuwe seizoenen bij Netflix. Je zal vast denken: Was dat het? Nee, zeker niet. In totaal heeft Netflix 28 nieuwe seizoenen klaar liggen voor ons! Bereid je alvast voor om lekker op de bank te ploffen en je popcorn in te slaan

Hieronder de Instagrampost van Netflix (Nederland) met alle nieuwe seizoenen van de top series:

nieuwe seizoenen goede series netflix