Maak kennis met Miss-Nederland 2014

Yasmin Verheijen (29) is geboren in Amsterdam in februari 1994. Yasmin is niet alleen een internationaal fotomodel, en heeft de titel Miss Nederland Universe 2014 gewonnen. Op slechts 19-jarige leeftijd mocht ze deze prijs in ontvangst nemen.

Daarnaast verwent ze niet alleen haar volgers, maar ook haarzelf met het schieten van Instagram-posts. Ze bezoekt namelijk de mooiste plekken van de wereld voor haar werk. Haar voorkeur ligt bij het tropische eiland Bali. Zelf is ze eigenlijk net zo tropisch: Yasmin is Nederlands, Hindoestaans, Duits, Indonesisch en Chinees. Aan haar looks te zien, is dit een perfecte combinatie.

Model Yasmin Verheijen is een sensatie op Instagram

Fotomodel Yasmin Verheijen is een vrouw die veel mannen hun hart steelt. Ze is zeker niet bang voor de camera en deelt talloze foto’s op sociale media en heeft samenwerkingen met verschillende beauty- en kledingmerken.

De mooie Nederlandse brunette gaat nu als een raket op Instagram en heeft namelijk al meer dan 105.000 volgers verzameld. Ook is ze veel te vinden in de sportschool en let ze op haar voeding, en eerlijk is eerlijk: dat is te zien als je kijkt naar haar oogverblindende foto’s. Hieronder kun je genieten van een paar foto’s van het Instagram-account van Yasmin Verheijen:

yasmin verheijen instagram foto

foto's miss nederland 2014