Exclusieve Brabantse villa staat te koop op Funda

Deze uiterst exclusieve Brabantse villa is er een die veel moderne snufjes beschikt. De woning is eind 2018 opgeleverd en dat zie je terug. Naast de architectuur, beschikt de villa over energielabel A+, heeft het een warmtepompinstallatie en 52 zonnepanelen. Helemaal klaar voor de groene plannen die ons de komende jaren staan te wachten. En dit alles op wat kenners beoordelen als de allerbeste locatie van Oisterwijk.

Wat betreft de beveiliging, zit het ook goed. Zo is het voorzien van een dubbele poort, state of the art beveiliging en domotica. Domotica is de toepassing van elektronica en huisnetwerken ten behoeve van de automatisering van processen in en om een woning.

De moderne villa is perfect op het zuiden georiënteerd, en is voorzien van een inpandig gastenappartement voor een au pair of eventueel wat personeel. Daarnaast beschikt het over maar liefst vijf slaapkamers, zes badkamers en negen toiletten. We weten niet waarom je er zoveel nodig zou hebben, maar je hebt het.

villa funda brabant 7 miljoen oisterwijk

Ook de innerlijke keukenprins(es) kan helemaal naar boven komen, zo zijn er naast de hoofdkeuken nog twee extra keukens. Mocht een experiment bijvoorbeeld fout gaan. Mocht je toch meer van de rust zijn, dan heb je ook nog de beschikking over een fitness, wellness, mancave en bioscoop. Ook voor de auto’s is er meer dan genoeg ruimte, zo is er onder verdieping van ca. 302 vierkante meter die ruimte biedt voor vier à vijf auto’s.

Het natuurschone Oisterwijk

Oisterwijk is een dorp in het noorden van Brabant en telde in 2021 zo’n 20.210 inwoners. Het staat bekend zijn natuurschoon. Zo zijn er de Oisterwijkse Bossen en Vennen, De Kampina, het Landgoed Nemelaer en het Landgoed de Rosep. De villa zelf staat ook in een bosrijke omgeving en heeft het centrum van Oisterwijk op loopafstand.

Wat is de vraagprijs van de miljoenenvilla in Oisterwijk?

Als we de advertentie op Funda moeten geloven, dan moet je aardig diep in de buidel tasten voor deze moderne villa, die alles heeft wat je van een villa mag verwachten. De villa aan de Oranjelaan 8 in Oisterwijk is voor 7.750.000 euro van jou. Daar krijg je wel 1.197 vierkante meter aan woonoppervlak voor terug. Maar dat is niets, vergeleken met de perceeloppervlakte, die maar liefst 5.615 vierkante meter omvat. Zo heb je een fantastische tuin met een overvloed aan privacy, een tuinhuis, een buitenterras van zo’n 270 vierkante meter en een heerlijk verwarmd buitenzwembad van ca. 11 x 5 meter.

Bekijk hieronder wat foto’s van de woning:

tuin Brabantse villabovenaanzicht