Waar gaat Noise over?

De Netflix-film Noise is een thriller die gaat over jong gezin, Matthias, Liv en hun zoontje Julius. Matt en zijn gezin gaan bij zijn dementerende vader wonen en dan verandert alles. In de tijd dat Matt daar woon, komt hij achter een aantal duistere familiegeheimen die voor steeds meer en meer familiedrama’s zorgen. Toch laat Matt al deze drama’s zijn onderzoek niet verstoren. Liv zit wat deze geheimen allemaal met Matt doen en doet er alles aan om hem niet te verliezen.

 

De reacties van kijkers op deze nieuwe Belgisch-Nederlandse film

Netflix film Noise staat op dit moment toch op de tweede plek in de top 10 van meest bekeken films op Netflix. Maar waarom is eigenlijk de vraag. Wanneer je de reacties terug leest, lijkt het niet of mensen echt blij van de film worden. Zo laat iemand weten: “Amai wat een zeverfilm was dat, versta niet dat hij op de tweede plaats is.” Andere reacties zijn ook: “Mega slecht!”, “Waarom zou Netflix dit toestaan. Film is onzin.” en “Rare film die nergens op sloeg. Aan het eind was het nog steeds niet duidelijk wat het familiegeheim was.”

Nieuwe Nederlands-Belgische Netflix-film wordt volledig afgekraakt

Ook op Twitter vind je een aantal reacties.

Noise is volgens veel kijkers niet echt een aanrader. Wél is het misschien leuk om te kijken, zodat je zelf kan oordelen wat je er nu echt van vindt.