Een mini speaker voor onder de douche

Vele mensen gebruiken hun telefoon om tijdens het douchen naar muziek te luisteren. Het is ontzettend vervelend als je de douche uit moet stappen om een ander nummer te draaien. Maar dat hoeft gelukkig niet meer, want de IKEA heeft daar wat op bedacht. Een waterbestendige speaker die opgehangen kan worden in de douche. Deze speaker is een hele nieuwe toevoeging aan hun Vappeby-lijn, waarmee al eerder een speaker voor kinderen en een speaker voor buiten werden gelanceerd.

Deze handige IKEA speaker zal naar verwachting 15 euro kosten en zal beschikbaar zijn in drie verschillende kleuren. Zwart, rood en – hoe kan het ook anders – geel. “Het luidsprekertje kan echt overal gebruikt worden”, beweert IKEA. Deze luidspreker is namelijk stof- en waterbestendig en heeft een IP67-classificatie. Dit toffe apparaat kan tot zeker 30 minuten onder water zonder enige complicaties.

ikea speaker onder de douche waterbestendig

Deze gadget heeft een siliconencoating en beschikt over een draad die gebruikt kan worden om het apparaatje in de douche te hangen. Verder heeft deze speaker een accuduur van 80 uur indien de speaker op 50% volume wordt gebruikt. Dit apparaat is ook nog goed draagbaar doordat de speaker lekker compact is.

Een gebruiksvriendelijke speaker van IKEA

“De speaker heeft een heel simpel ontwerp en duidelijke functies, wat hem zeer gebruiksvriendelijk maakt”, aldus Stjepan Begic, een product ontwikkelaar bij IKEA. Helaas krijg je bij dit product geen oplaadkabel meegeleverd, maar wat verwacht je ook bij een lage aanschafprijs van slechts 15 euro?…

Het goede nieuws is dat de aansluiting een usb-c kabel is, die de meeste hebben al thuis hebben liggen. Is deze speaker nou echt wat voor jou? Vanaf april ligt deze speaker in de schappen van de IKEA en voor nog geen twee tientjes bespaar je jezelf heel wat gedoe in de badkamer.