Deze energiezuinige villa ligt in de villawijk Overgooi op een steenworp afstand van het Gooimeer. Gelegen op een royaal kavel van 2.250 m2 en met uiteraard veel parkeergelegenheid.

Deze prachtige villa in Overgooi is volledig gasloos

Het bijzondere aan deze prachtige villa is dat het in 2019 is gebouwd en daardoor volledig gasloos is. Mede hierdoor heeft het energielabel A+++. De woning beschikt over 30 zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming. Ook is de villa instapklaar. Je hoeft alleen je sleutel in de dubbele voordeur te steken en te beginnen met inrichten.

Het interieur van de villa

Op de begane grond vind je een entree, ruime hal, toilet met fontein, garderobe en meterkast. Via dubbele taatsdeuren kom je in de living met uitzicht op de achtertuin en via de drie openslaande deuren kom je in de achtertuin of veranda terecht. In de zitkamer is een gesloten open haard te vinden. Verder heeft de begane grond een grote eetkeuken met eetbar en spoeleiland. Ook is er een garage, toilet en bijkeuken te vinden. Verder loopt er via een trap nog een route naar een extra slaapkamer met eigen douche en wastafel. Ideaal voor gasten of een werkkamer.

prachtige villa

Op de eerste verdieping kom je via een glazen trappenhuis. Hier is een slaapkamer met inloopkast te vinden. Tevens is er een tweede slaapkamer te vinden, die ook is te gebruiken als kantoor. De vloer van de eerste verdieping is voorzien van een eikenhouten vloer.

Op de tweede verdieping zijn nog twee ruime slaapkamers te vinden, die beschikken over uitzicht over het Gooimeer. Ook is er een technische ruimte en badkamer te vinden. Verder is er nog veel bergruimte. In de tuin zijn meerdere terrassen te vinden waardoor er altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden is. De vraagprijs op Funda bedraagt €1.595.000. Zie hieronder meer foto’s (Funda):

funda woonkamer villa

prachtige villa