Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw

We kennen Harrie Snijders ondertussen al een aantal jaren. Hij zit op dit moment in zijn derde seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch, in eerdere seizoenen drukte hij al zijn eigen stempel op het programma. Hij hield er zelf de bijnaam ‘de dekhengst’ aan over en heeft zelfs zijn eigen tune gekregen die afgespeeld wordt op het moment dat hij de bloemetjes buiten zet met een dame in de slaapkamer.

We zagen Harrie ook verschijnen in het programma Eating With My Ex. Dus we hebben hem voornamelijk gezien in programma’s waarin hij wel met vrouwen bezig is. Echter kwam er eigenlijk nooit een relatie uit. Maar daar komt verandering in, Harrie Snijders krijgt namelijk zijn eigen programma: Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw. We gaan zien of onze dekhengst getemd kan worden door een leuke vrouw, want dat is tot nu toe eigenlijk nog niemand gelukt.

 

Het knappe zusje van Harrie Snijders

We hebben al veel dames voorbij zien komen in het leven van Harrie Snijders. Hij is natuurlijk recordhouder van Ex On The Beach: Double Dutch en in hetzelfde programma hebben wij hem met veel dames het bed in zien duiken. Uiteindelijk hield het met geen enkele dame écht stand.

Toch is er één dame die voor altijd aan zijn zijde zal staan en met wie we hem regelmatig wel eens op de rode loper zien verschijnen. We hebben het dan over zijn knappe zusje Milana Snijders. Ze is nog veel meer dan ‘het zusje van…’. Ze is namelijk hard aan het werken om een succesvolle schoonheidsspecialiste, make-up artist én influencer te worden. Ook mocht ze zichzelf dit jaar één van de knapste dames van Nederland noemen. Ze schitterde namelijk in de FHM500-lijst en raad eens wie zij meenam naar haar rode loper? Haar ‘grote’ broer Harrie, net zoals hij haar ook altijd meeneemt.

Bekijk hieronder een aantal foto’s van het zusje van Harrie Snijders: