American Murder: The Family Next Door is een aangrijpende docuserie op Netflix

Shan’ann kwam uit een moeilijke tijd en vond toen Chris in 2010. Hij was perfect en zorgde voor haar zoals niemand dat ooit had gedaan. Ze werden verliefd en gingen trouwen in 2012. In 2013 werd Bella geboren en in 2015 kregen ze er nog eentje bij, Celeste. Ze woonden met zijn allen in Frederick, Colorado. Het perfecte plaatje en zij hadden alles wat je maar kan wensen. Maar Netflix laat het echte verhaal zien.

Shan’ann kwam heel vroeg in de ochtend terug van een zakenreis en werd thuis gebracht door een collega. Chris was thuis met de kids aan het wachten op mama die weer thuis kwam. Shan’ann werd diezelfde dag als vermist opgegeven door de gynaecoloog die op haar aan het wachten was. Ze was namelijk zwanger van hun zoontje. Ze beantwoordde haar sms’jes niet en was niet op komen dagen bij de afspraak. De kinderen waren ook weg. Waar is iedereen?

nieuwe docuserie op Netflix

The Watts family murders

De docuserie op Netflix bestaat onder andere uit beelden die zij zelf hebben gemaakt. Het laat de familie zien en vertelt het zieke verhaal achter deze verdwijningen. Het angstaanjagende verhaal staat ook wel beter bekend als de Watts family murders. Op 6 november 2018 heeft Chris bekend dat hij zijn eigen gezinnetje heeft vermoord. Zijn zwangere vrouw, zijn dochter van vier en zijn dochter van drie. Wat zit er nog verder achter en hoe heeft hij het gedaan? Je kan de docuserie op Netflix zien.

Reviews van kenners en Netflix-kijkers

IMDB beoordeelt deze docuserie met een 7,2 / 10 sterren. Een meer dan prima score dus van de kenners! Ook het grote publiek heeft een duidelijke mening over de serie, en dan vooral over het verschrikkelijke verhaal en de gebeurtenissen. Hieronder vind je een aantal review van kijkers op X (voorheen Twitter):

Meer schokkende documentaires zien? Kijk dan eens Ordinary Men.