Waar gaat de serie Bom Dia, Verônica over?

De Braziliaanse misdaadserie op Netflix genaamd Bom Dia, Verônica volgt Verônica Torres, een politieambtenaar die na de ontdekking van een gruwelijke zaak een geheime missie begint om slachtoffers van geweld te helpen. Wanneer ze stuit op een frauduleuze detective en een seriemoordenaar, raakt Verônica verstrikt in een web van corruptie en gevaar.

De serie verkent thema’s zoals gerechtigheid, misdaad en het doorbreken van stilte rondom (huiselijk) geweld. Verônica, met haar vastberadenheid en vasthoudendheid, staat hierin centraal in de strijd tegen de boeven die haar stad proberen te vernietigen. Terwijl ze haar eigen trauma’s en persoonlijke uitdagingen overwint, zoekt ze naar gerechtigheid voor degenen die het slachtoffer zijn geworden van misdaden en misbruik. Met veel spanning en behoorlijk wat shockeffect biedt deze Braziliaanse misdaadserie een meeslepende kijk op de strijd tussen goed en kwaad in de hedendaagse Braziliaanse samenleving.

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen van de serie: 

Wat voor recensies krijgt de Braziliaanse misdaadserie?

Bom Dia, Verônica heeft momenteel drie seizoenen die de kijkers in totaal zeventien afleveringen vol spanning en sensatie beloven. De afleveringen hebben een speelduur van ongeveer 45 minuten per aflevering. Je bent er dus wel eventjes zoet mee.

Op IMDb scoort de Braziliaanse misdaadserie een solide 7,5/10 sterren. Hiernaast weet de serie ook een ruime voldoende te scoren op MovieMeter, waar de serie een 3,3/5 sterren verdient. Ook Netflix-abonnees reageren op X/Twitter erg positief op de uiterst shockerende serie. Check hier wat voorbeelden hiervan:

reacties twitter op serie netflix