Het verhaal van Ozark

De serie gaat over een financieel adviseur Marty Byrde, gespeeld door Jason Bateman. Bryde staat bekent om het feit dat hij al het geld moest witwassen voor een Mexicaanse drugsbende. Nadat er het een en ander mis ging, waren zijn leven en die van zijn gezin niet meer zeker. Om zijn hachje te redden maakt hij een belofte aan de drugsbaron: een nieuwe handel opzetten in Ozarks, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen.

De sterke cast van Ozark die onder andere bestaat uit Bateman, Julia Garner, Trevor Long en Laura Linney valt goed in de smaak. De acteurs werden zelfs genomineerd voor diverse grote prijzen maar werden helaas niet gewonnen. Wel heeft de serie een prijs binnengesleept voor de locatie waar Ozark is opgenomen.

Seizoen 3 van Ozark is een feit

De streamingdienst Netflix heeft onlangs bekend gemaakt dat seizoen 3 officieel is besteld. Het tweede seizoen van Ozark is ruim een maand geleden verschenen en het derde seizoen is alweer een feit. Netflix had ruim een maand nodig om te beslissen over of het verhaal nog niet over en uit was voor de familie Byrde. Gelukkig voor ons, valt er nog genoeg te beleven voor de familie. Het nieuwe seizoen zal in 2019 verschijnen, met ongeveer 10 afleveringen. De exacte datum is echter nog niet bekend, maar een mooi vooruitzicht is het zeker.

Ligt 2019 nog net iets te ver in het verschiet? Dan is het zeker een aanrader om de nieuwe serie Medal Of Honer te gaan kijken, deze verschijnt volgende maand op Netflix.