Headerfoto via: Instagram Dan Bilzerian

Hoe ziet deze ‘seksvakantie’ er uit?

De vakantie wordt georganiseerd door het bedrijf Good Girls Co en vindt plaats op een privé eiland. Een ticket, waarvan er 30 te koop zijn, kost je zo’n 6000 dollar (omgerekend ruim 5.000 euro). Hiervoor krijgt elke bezoeker twee prostituees, die ook nog eens ‘drug friendly’ zijn volgens de organisatie. De prostituees zijn er met als doel de mannen zich 4 dagen lang als een koning te laten voelen. Natuurlijk is er meer dan alleen de prostituees. Als bezoeker krijg je ook een villa met king-size bed, champagne, drank, gratis diners en spa-baden.

Eiland MAN MAN

Foto via: YouTube

Veel kritiek op het idee

Dit opmerkelijke evenement kan, niet geheel verrassend, rekenen op flink wat kritiek. Uit verschillende hoeken wordt er gerept over een ‘misselijkmakende’ en ‘achterbakse’ opzet. Ook worden overheden opgeroepen om te kijken of het niet tegen de wet in gaat. Vorig jaar moest het festijn plaatsvinden op een eiland voor de kust van Colombia, maar na de vele kritiek en media-aandacht trok het land de toestemming in. Het land dreigde zelfs iedereen die naar het eiland kwam te deporteren.

Eiland MAN MAN

De organisatie ziet het probleem niet

Dat probleem werd vorig jaar opgelost door het festijn te laten plaatsvinden op het ‘privé eiland van de superrijke eigenaar’, zoals het bedrijf zelf zegt. De organisatoren zijn het dan ook totaal niet eens met de kritiek en zien het probleem niet. Er is volgens hen geen sprake van mensenhandel, het gaat om perfect wettelijke bezigheden in het niet specifiek genoemde land en bovendien doen alle vrouwen mee uit eigen wil. Ook zijn ze meerderjarig, zo verzekerd het bedrijf. Hoe dan ook , het is opmerkelijke vakantie. Wie de Britse popster is wil de organisatie niet zeggen, dus voor de overige gasten is dit een verrassing.

Is 4 dagen op een privé eiland niet genoeg, dan kun je er natuurlijk ook gewoon een kopen.