Narcos

Als je Narcos ondertussen nog niet gezien hebt, mag je je ergens in de hoek gaan schamen. Maar, so be it. Hier is alles wat je moet weten over Narcos en Pablo Escobar. De serie vertelt het verhaal van Pablo Escobar en zijn Medellínkartel, vanzelfsprekend is dus dat de serie is opgenomen in Medellín. Naast Medellín zijn er ook veel opnames gedaan in Bogotá, Cali en Cartagena. Sinds dat de serie op deze plekken is opgenomen is de verkoop van vliegtickets naar Colombia met 22% gestegen en wij snappen waarom. Als je in de toekomst eens in Medellín bent, moet je de Netflix bestemming Barrio Pablo Escobar zeker eens bezoeken.

Netflix bestemmingen man man 05

The Walking Dead

In Atlanta, Lois Street Northwest om precies te zijn, speelt de serie The Walking Dead zich af. Bellwood Quarry, het overleverskamp, is de plek waar een groep overlevers onder leiding van Rick Grimes tijd doorbrengt terwijl de wereld is overgenomen door zombies. Vanaf de Quarry is een prachtig uitzicht over de skyline van Atlanta. Een beeld wat voor de trouwe Walking Dead-fan niet onbekend is.

Netflix bestemmingen man man

It’s always sunny in Philadelphia

Als een serie ‘It’s always sunny in Philadelphia’ heet, ga je er vanuit dat de serie is opgenomen in Philadelphia. Niets is minder waar. De buitenshots zijn namelijk opgenomen in Los Angeles. Toch is er een beeld te zien in de intro wat wél terug te vinden is in Philadelphia, namelijk het 30th Street Station, het hoofdstation van Philadelphia.

Exterior and Interior of Amtrak's 30th Street Station, known as PHL.

Sense8

In de serie Sense8 vinden we maar liefst 8 verschillende Netflix bestemmingen. De serie verteld namelijk het verhaal van 8 verschillende personen uit 8 verschillende wereldhoeken die op telepatische wijze met elkaar verbonden zijn. Deze serie neemt je mee van Chicago naar Mexico tot IJsland tot aan de Babulnath tempel in Mumbai, India.

netflix bestemmingen man man 03

 

Vind jij deze Netflix bestemmingen maar saai en ben je opzoek naar meer uitdaging tijdens je volgende trip? Dit zijn ’s werelds spannendste reisbestemmingen.