Maak kennis met netballspeelster Helen Housby

We hebben een sportvrouwen in Nederland die echt een lust voor het oog zijn, zoals schaatssters Jutta Leerdam en Irene Schouten. Maar de netballspeelster Helen Housby behoort tot de internationale top. Helen is geboren op 19 januari 1995 en dat maakt deze professionele Engelse netbalster 27 jaar oud.

Helen heeft al een aardige carrière op haar naam staan. Zo speelde ze van 2013 tot 2016 voor de club Manchester Thunder en hielp hen de Superleague Grand-Final in 2014 te winnen. Daarnaast is zij ook al een aantal jaar geselecteerd voor het Engelse nationale netballteam, die mede dankzij haar grote prestaties succesvol waren. Zo scoorde Helen onder andere in de laatste minuut tegen rivaal Australië in de Commonwealth Games van 2018. Dit zorgde ervoor dat zij een gouden medaille mee naar huis konden nemen. Kortom, een echte sportvrouw die ook nog eens een lust voor het oog is.

Aardige fanbase op social media

Ook heeft Helen een aardige fanbase op social media opgebouwd en heeft zij zo’n 170.000 volgers op Instagram. Dit verbaast ons helemaal niks, want de prachte blondine plaatst de ene na de andere foto waar ze er zeer goed op staat. Zo is te zien dat Helen niet vies van een beetje reizen is en dat zij regelmatig leuke dingen met haar vriendinnen doet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Helen Housby (@helenhousby1)

Helen ging viral op het internet door een video

Naast haar talent voor netbal heeft deze prachtige verschijning ook zeker gevoel voor humor. Zo heeft zij tijdens de pauze van een van de netballwedstrijden van Engeland tegen Noord-Ierland miljoenen views gekregen op social media omdat zij begon met het dansen en zingen op de hit van Lizzo ‘About Damn Time.’ Het publiek vond dit echt fantastisch en juichten dan ook vrolijk mee, maar zodra de wedstrijd weer begon stopte Helen direct met haar optreden en ging zij weer vol in game modus. Wij lopen altijd wel warm van een vrouw met humor en daarom is hieronder de desbetreffende video van Helen Housby te zien.

@netballerperson Helen Housby is always a mood…. 🧞‍♀️🧚🏻‍♀️But everyone meet Wanda from earth 143 #netball #burmingham #wandamaximoff #marvelcomics #multiverse #netball2022 #fyp ♬ original sound – Netball is Life

Hieronder nog een aantal foto’s van de Instagram van Helen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Helen Housby (@helenhousby1)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Helen Housby (@helenhousby1)