Negin Mirsalehi is een van de succesvolste vrouwen van Nederland

Wij hoeven je niet te vertellen dat Negin Mirsalehi een knappe vrouw is. Wat je echter niet direct kan aflezen is dat ze haar zaakjes voor de rest ook goed op orde heeft. Negin is namelijk een meer dan succesvolle zakenvrouw. En dan moet je ook nog eens meenemen dat ze pas 31 jaar oud is.

View this post on Instagram

Woke up in Miami. ❤️

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Zakenvrouw en influencer

Negin Mirsalehi startte jaren geleden al als influencer. In 2015 besloot ze ook nog eens een eigen natuurlijke haarverzorgingslijn op basis van honing te lanceren. Dit betekent dat ze een bedrijf moet runnen en als influencer aan de slag moet gaan. Ze heeft dan ook een volle agenda, maar we moeten alsnog zeggen dat ze er nog altijd fris uitziet.

Het eigen bedrijf van Negin Mirsalehi, Gisou

Negin bevindt zich vaak in Amsterdam, waar ze woont. Daarnaast is ze vaak in het buitenland te vinden. Ze geeft aan dat ze weinig structuur heeft doordat ze op twee fronten haar werk moet doen. Toch lijkt dit het allemaal waard te zijn. Zo maakt Gisou een omzet van wel 3 miljoen dollar per jaar. Daarnaast krijgt Negin nog zo’n 20.000 dollar voor elke gesponsorde Instagram post. Dit is eigenlijk helemaal niet zo’n gekke prijs gezien het feit dat ze wel meer dan 6 miljoen volgers heeft. Haar populariteit zal je dan ook niet verbazen want laten we eerlijk zijn, wat is ze toch ongelooflijk knap.

Succesvol worden

Negin Mirsalehi aan de haak slaan zou een schot in de roos zijn. Zij is het beste van beide werelden. Als jij nou ook succesvol wil worden moet je misschien weten wat succesvolle mensen doen voor het slapen gaan. Aan deze onverwachte tekenen kan je herkennen dat je succesvoller bent dan anderen. Bekijk hier de mooiste foto’s van Negin Mirsalehi:

View this post on Instagram

Give me sun, that’s really all I need.

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

View this post on Instagram

Back in Tokyo on Sunday 💘

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on