Hoe krijg je snel gespierde armen?

Gespierde armen kweken zonder dat je de gemakken van je thuisbasis hoeft te verlaten. Met dit Push-Up Board kan je gewoon lekker thuis knallen en effectief bepaalde onderdelen van je armen (en borst) onder handen nemen. Omdat je je eigen lichaamsgewicht gebruikt, is deze set voor iedereen geschikt, zowel man als vrouw, jong en oud, beginners en gevorderden. Wat houdt je nog tegen? Aan de prijs zal het in ieder geval niet liggen.

Push-Up-Board-System-3

Pus-Up Board

Coolgift €34,95 Shop nu

Check deze link om het Push-Up Board te bestellen

Push-Up Board om thuis je hele bovenlichaam te trainen

De handvaten zijn verstelbaar in 12 verschillende posities, allemaal met een eigen kleurpatroon. Daaronder staat aangegeven op welk deel van je lichaam druk gaat zetten. Hierbij leg je de nadruk op verschillende gebieden van je triceps, borstspieren, schouders en rugspieren. Het bord is eenvoudig inklapbaar en weegt maar 1,3 kilo. Dit maakt het een fluitje van een cent om hem mee te nemen naar waar dan ook. Dus als de zon weer eens zichzelf eens weer eens van zijn beste kant laat zien, kan je rustig richting een park gaan om je gymsessie te knallen. Verleden tijd met dat veel te dure abonnement bij de sportschool, en hallo multifunctionele thuis gym.

push up board armen thuis trainen

Push-Up Board

Coolgift €34,95 Shop nu

Gelukkig hoef je niet diep in de buidel te tasten met die – nog – slappe armen van je. Voor een overzichtelijke prijs van €34,95 is het Push-Up Board voor jou om de beste fysieke versie van jezelf te worden. Armen van staal, dat is toch wat je wil? Zo kom stap voor stap dichter bij de reusachtige Arnold Schwarzenegger. Oké, dat is allemaal wel erg ambitieus, dat hoeft nou ook weer niet. Doe het gewoon lekker voor jezelf. Niet alleen ga je er beter uitzien, ook mentaal krijg je een enorme boost. Win-win.