Nederlandse sieradenmerken voor mannen

Voor ons mannen zijn er een aantal sieraden die onze stijl kunnen verrijken. Denk aan horloges, kettingen, armbanden en ringen. Met deze Nederlandse sieradenmerken voor mannen ga jij ongetwijfeld de show stelen. Check it out:

Buddha to Buddha

Al 25 jaar is het sieradenmerk Buddha to Buddha onmisbaar in het modebeeld van de Nederlandse man. In onze ogen is het dus één van de grootste spelers in de markt. Het merk kenmerkt zich door de rauwe vibe, die iedere man een stijlvolle upgrade geeft. Vooral bekend geworden door de 925 sterling zilveren ringen en armbanden, maar vandaag de dag uitgegroeid tot een compleet sieradenmerk met vele stijlvolle collecties. Onlangs heeft dit Nederlandse sieradenmerk een nieuwe collectie gelanceerd die geen enkele man zal misstaan.

sieradenmerk

De Black Rhodium collectie bestaat uit one of a kind armbanden en ringen met een zwarte, rhodium finishing. Hoewel deze touch iets nieuws is voor het merk, zie je direct dat het sieraden van Buddha to Buddha zijn. Door één of meer sieraden te dragen van deze toffe collectie krijgt jouw uitstraling direct een rauwe vintage look. Match deze sieraden dan ook bij een mannelijke look, zoals een stugge jeans, zwarte top en chelsea boots. Hierbij zullen de Black Rhodium sieraden de ultieme finishing touch zijn.

Van der Gang

Natuurlijk kan een horlogemerk niet ontbreken in een lijst met Nederlandse sieradenmerken. Van der Gang is een Nederlands horlogemerk waarbij exclusiviteit hoog in het vaandel staat. Alle horloges zijn stuk voor stuk uniek.

Van der Gang

Van der Gang heeft een collectie bestaande uit verschillende modellen: Chronograaf, Classic GMT, Vlieger, Original en een dameshorlogeMet al deze modellen gaat het Nederlandse horlogemerk de concurrentie aan met de grootste spelers in prestigieuze horloges; en met succes. Het zijn horloges voor mannen die de schoonheid waarderen, zonder ermee te willen pronken. Het laat het hart van een echte horlogeliefhebber sneller kloppen.

Resident Jewelry

Ben jij een Amsterdammer in hart en nieren? Dan zullen de sieraden van dit Nederlandse merk de way to go zijn voor jou. Stijlvol, minimalistisch én betaalbaar. Resident Jewelry bewijst dat de kracht hem vaak juist in eenvoud zit. Bij de items zal jij de invloed van onze hoofdstad direct opmerken. De handgemaakte leren armbanden zijn allen voorzien van een authentiek Amsterdams symbool van 14-karaats goud van een pand van de Herengracht, Spuistraat, Keizersgracht of Gravenstraat. We hoeven de échte Amsterdammers natuurlijk niks uit te leggen.

sieradenmerk amsterdam

Hoewel dit sieradenmerk is opgericht door een Tsjechische wereldreiziger, is de liefde voor Nederland – in het bijzonder onze hoofdstad – duidelijk zichtbaar bij de items.