Black Rhodium collectie

De iconische Ben en Julius hebben een upgrade gekregen met een zwarte, rhodium finishing. Het resultaat: een unieke collectie van one of a kind armbanden en ringen. Hoewel deze zwart matte finish iets volledig nieuws is voor Buddha to Buddha, behouden de sieraden van de Black Rhodium collectie de signature touch van het merk. Je ziet direct dat het Buddha to Buddha is. De mat, donkergrijze kleur en gepolijst zilver- of 18K gouden details complementeren de sieraden op een unieke manier en zorgen voor een luxueuze en rauwe vibe.

zwart mat

De armbanden van de Black Rhodium collectie hebben een hoog vintage-gehalte. De sieraden zijn vergelijkbaar met een high-end virgin jeans; donker en rauw.

De Ben en de Julius zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende maten. Zo kan iedere pols verrijkt worden met dit stijlvolle sieraad en kan jij jouw favoriete fit kiezen. Wij raden het aan om een armband te nemen die circa 2 centimeter groter is dan jouw polsomvang. Zo zit het sieraad niet te strak, maar valt hij mooi om de pols heen.

Buddha to Buddha Black Rhodium collectie

ARMBAND BEN XS BLACK RHODIUM ZILVER

Buddha to Buddha €299,00 Shop nu
Buddha to Buddha

ARMBAND JULIUS BLACK RHODIUM ZILVER

Buddha to Buddha €469,00 Shop nu

Ook de ringen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo kan jij zelf kiezen om welke vinger je ze draagt. Je kan de trend volgen door de ringen om je duim te doen of je kiest voor de klassieke manier om de ringvinger. Ook is het mogelijk om meerdere ringen te dragen. Tip: hou het in balans door maximaal drie ringen per hand te rocken.

ring buddha to buddha heren

RING BEN SMALL BLACK RHODIUM GOUD

Buddha to Buddha €249,01 Shop nu
buddhatobuddha-allard-studio's1206

RING BEN SMALL BLACK RHODIUM ZILVER

Buddha to Buddha €119,00 Shop nu

Het grote voordeel van deze Buddha to Buddha collectie is dat jij je ongetwijfeld onderscheidt van de menigte. Sieraden met een rauw randje die met alle kledingstijlen te combineren vallen. Net als bij een horloge zal een sieraad niet alleen jouw stijl verrijken, maar dient het ook als een verlengstuk van jouw persoonlijkheid. Je laat met sieraden zien wie jij bent en waar je voor staat. Check de hele Black Rhodium collectie op de website van Buddha to Buddha en ga voor jouw favoriete model.

Buddha to Buddha, hét sieradenmerk van eigen bodem

In het rijtje van merken van eigen bodem, springt Buddha to Buddha er toch echt tussenuit. De sieraden worden al meer dan twintig jaar in Amsterdam ontworpen en handgemaakt door lokale ambachtslieden op Bali, waar zilver ambacht een lange traditie is. Vakmanschap staat hoog in het vaandel bij de sieraden van dit Nederlandse merk en dat is terug te zien in alles. Van het ontwerpproces door het team van designers tot de zilversmeden, met volledige aandacht worden de sieraden gecreëerd. Het kost een zilversmid maar liefst vijf dagen (!) om de Chain armband in elkaar te zetten, bestaand uit een slot en 28 ingewikkelde schakels. Vakmanschap pur sang.

Buddha to Buddha zwarte sieraden

In onze ogen is Buddha to Buddha een moderne klassieker. De items van dit luxe sieradenmerk zullen nooit, maar dan ook echt nooit, uit de mode raken.