Vikings op Netflix

Goed nieuws voor de fans van de brute serie Vikings: de eerste vijf seizoenen van verschijnen in het nieuwe jaar op Netflix. Op 1 januari 2020 zal het aanbod van Netflix er een paradepaardje bij krijgen.

Vikings hoort – in onze ogen – thuis in het rijtje met The Witcher en Game of Thrones. Het zijn allen succesvolle fantasy-series vol met familievetes en oorlogen tussen verschillen volken. In Vikings volgen we een groep meedogenloze vikingen die maar al te graag de strijd aan gaan, met alles en iedereen. Ragnar (gespeeld door Travis Fimmel) groeit van een simpele boer uit tot de Scandinavische koning en krijgt alsmaar meer macht. Deze intense weg naar de kroon zit niet alleen vol met rooftochten en oorlogen, maar ook met ontrouw en familie-eer.

vikings seizoen 6

En niet alleen wij zijn fan. Als we de kenners mogen geloven is het een indrukwekkend goede serie. Zo beoordeelt IMDb de serie met het cijfer 8.6 en krijgt Vikings een 93%-score op Rotten Tomatoes. Indrukwekkende cijfers.

Vikings seizoen 6

We kunnen niet wachten tot de vijf seizoenen van deze hit serie op Netflix verschijnen. Echter hebben we nog meer goed nieuws voor de fans. Vikings seizoen 6 is namelijk al gelanceerd. Gisteren verschenen de eerste twee afleveringen van dit gloednieuwe seizoen op Ziggo!. Dit zesde seizoen bestaat uit maar liefst 20 afleveringen. In eerste instantie zullen er 10 afleveringen online komen, waarna de andere helft in het jaar 2020 zullen verschijnen. Het is helaas nog niet bekend wanneer dit zesde, en tevens laatste, seizoen van Vikings op Netflix zal verschijnen.