De eerste Nederlandse actiefilm van Netflix

The Takeover gaat over Mel Bandison. Zij is een ethische hacker die een datalek voor een high-tech zelfrijdende bus onschadelijk maakt en onbedoeld een internationaal crimineel netwerk uitschakelt. Als wraak wordt ze erin geluisd en beschuldigd van een moord die zijn niet heeft gepleegd. Ze gaat op de vlucht, achtervolgd door criminelen en Interpol.

Ze duikt onder bij Thomas Deen, een oude blind date, die per ongeluk betrokken raakt bij de achtervolging. Om haar onschuld te bewijzen moet ze contact opnemen met haar oude mentor Buddy Benschop.

De eerste Nederlandse actiefilm van Netflix The Takeover

Een fantastische cast van The Takeover

De knappe Holly Mae Brood, die we kennen van Goede tijden, Slechte tijden en haar prachtige Instagram foto’s, kruipt in de huid van White Hacker Mel Bandison. Naast haar zal Géza Weisz (De Oost) te zien zijn als Thomas Deen. Verder spelen BN’ers zoals Susan Radder (De Slag om de Schelden), Walid Benmbarek (Mocro Maffia), Noortje Herlaar (Hitman’s Bodyguard) en Frank Lammers (Undercover) ook een rol in de Nederlandse actiefilm. De film wordt geregisseerd door Annemarie van Mond. Zij is bekend van Gewoon Vrienden en HannaHannaH. 

Wat is de releasedatum op Netflix?

De afgelopen jaren heeft Netflix al meerdere Nederlandse films gemaakt. De meest succesvolle was Ferry, met Frank Lammers en Eliza Schaap. Minder populaire Nederlandse Netflix films waren Forever Rich, Just Say Yes en de film van Anne+. Vanaf 1 november is The Takeover te zien op Netflix. Maar in de tussentijd kun je genieten van de trailer:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Géza Weisz (@gezaweisz)