Natalie Viscuso is de nieuwe vriendin van Henry Cavill

Het is zeker niet zo dat de acteur moeite heeft om relaties aan te knopen. Zo had hij eerder al een relatie met stuntvrouw Lucy Cork. Na het jarenlang erg gezellig te hebben gehad, kwam daar in 2018 een einde aan en dus draaide het roddelcircuit op volle toeren. Tot nu toe was het dus een raadsel of Henry Cavill überhaupt nog vrijgezel was. De beste man zie je namelijk zelden met een mooie vrouw aan zijn zijde en hij brengt zijn tijd dan ook bij voorkeur door op de filmset.

 

Dat wil niet zeggen dat de dames geen trek in hem hebben. Hij heeft het gewoon erg druk. Bijvoorbeeld met de opnames van reboot van Man Of Steel. Hij speelde daarnaast ook in Batman vs Superman en is te zien in het nieuwe seizoen van The Witcher. Met zo’n druk schema is het al knap genoeg dat hij de knappe Natalie Viscuso wist te veroveren..

Afgezien van het feit dat Natalie bijzonder knap is, heeft ze ook behoorlijk wat in haar mars. Ze is namelijk  filmdirecteur en was zelf prominent aanwezig in MTV’s My Super Sweet 16. Een foto zorgde ervoor dat Henry Cavill niet langer kon ontkennen dat hij niet meer beschikbaar was. Hij werd namelijk vastgelegd terwijl zij zijn hand vasthoudt terwijl het stel de hond van de acteur uitliet. De blik in beide ogen liet al niets aan onduidelijkheid over: er bloeit iets moois op tussen die twee. Erg veel ongelijk kunnen we hem niet geven. Maar uiteraard bepalen wij niet wat knap is, je mag het zelf gaan beoordelen aan de hand van onderstaande foto’s.