Waar gaat de nieuwe serie Narco-Saints over?

De serie Narco-Saints gaat over een ondernemer genaamd Kang In-su die naar Suriname reist voor zaken. Hier belandt hij in de gevangenis door in de val gelokt te zijn door een Koreaanse drugsbaas. Nu moet hij noodgedwongen samenwerken met de Zuid-Koreaanse geheime dienst. Hij krijgt een missie om de drugsbaas, die de macht heeft in Suriname, samen met zijn imperium neer te halen door zich voor te doen als drugsdealer.

Sterrencast van de Zuid-Koreaanse serie

Deze meeslepende thriller heeft een Zuid-Koreaanse sterrencast met Ha Jung-woo en Hwang Jung-min in de hoofdrol. Een andere bekende is Park Hae-soo van Squid Game en Money Heist: Korea. Verder is de serie geregisseerd en deels geschreven door Yoon Jong-bin die bekend is van films zoals The Spy Gone North en Nameless Gangster: Rules of Time.

narco-saints nieuwe netflix serie

De Netflix Original is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Hoewel het verhaal zich afspeelt in Suriname, werden de scenes deels gefilmd in de Dominicaanse Republiek. Door de pandemie konden de cast en crew niet reizen waardoor de productie vertraging opliep. Ondanks deze sitback is alles goedgekomen en kan het publiek er bijna van genieten.

Het nieuwe Hollywood

Na pareltjes zoals Squid Game en Parasite is iedereen helemaal weg van de Zuid-Koreaanse filmindustrie. De namen van de acteurs, actrices en regisseurs worden steeds bekender. Ook worden veel regisseurs vaker terug gezien in Hollywood. Op Netflix zijn ook steeds meer Koreaanse films en series te zien. Het bedrijf steekt er ook steeds meer geld in. Vandaar dat iedereen uitkijkt naar de nieuwe Netflix Original.

Bekijk hieronder de trailer van Narco-Saints:

 

Narco-Saints is vanaf vrijdag 9 september te zien op Netflix.