De Netflix-film Ferry staat online

Het was misschien wel een van de meest populaire Vlaams-Nederlandse Netflix series van het afgelopen jaar. We hebben het natuurlijk over de spannende knaller serie Undercover. Menig fan leek geen genoeg te krijgen van de criminele praktijken van Ferry Bouman, waardoor Netflix enige tijd geleden met een leuk nieuwtje kwam. Na het grote succes van Undercover, de serie waar een drugscrimineel achterna werd gezeten door de twee undercoveragenten Bob en Kim, heeft de streamingdienst iets nieuws voor de liefhebber in petto.

Na een tijdje te moeten hebben gewacht gaf Netflix vandaag de film Ferry vrij op de streamingdienst. De teaser werd enige tijd geleden gereleased, waarin de kijker werd voorgesteld aan een wel heel merkwaardige gastspeler, namelijk niemand minder dan voetballer Noa Lang.

Noa Lang in gevecht met Ferry Bouman?

Aan de kwaliteiten van Noa Lang op het veld twijfelt niemand. Aan zijn acteer skills moet nog enigszins gewerkt worden. Op vrijdag 14 mei werd de film Ferry gereleased op de grotere streamingdienst ter wereld. Menig fan werd onlangs voorgesteld aan de teaser, waar we een gevecht tussen Ferry Bouman en Noa Lang te zien kregen. Hoewel Bouman een crimineel is, wil hij manager worden van de aanvaller van Club Brugge. Noah lijkt liever te willen relaxen, waar de crimineel een andere gedachte over lijkt te hebben. Zit Noa Lang in de nesten en zal hij dit gevecht overleven? De voetballer deelde onlangs de teaser op Instagram met de caption “Ferry Bouman wants to be my manager… like really bad…”. Onder de video ontstonden veel reacties van onder andere fans en andere voetbalbekendheden.

Ben jij benieuwd naar het fragment tussen Ferry en Noa? Bekijk hem hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Noa Noëll Lang (@noano17)

Of deze teaser echt een deel uit de film is of gewoon een losstaand fragment ter promotie van de film Ferry, kan je zelf bepalen door de film te kijken op Netflix.