Nailed it seizoen 2

Het eerste seizoen is nog niet eens enorm lang te zien op de Nederlandse Netflix. Toch heeft Netflix enkele weken na de release bevestigd dat er een Nailed It seizoen 2 komt. Waarom heeft Netflix dit zo snel besloten? Het eerste seizoen, dat op 9 maart was uitgekomen, was zo’n daverend succes dat de mensen van de online streamingdienst al snel inzagen dat er een vervolg moest komen. Het eerste seizoen telt maar zes afleveringen die iets langer dan een half uur duren. Hopelijk bestaat het volgende seizoen wel uit meer of langer durende afleveringen. Anders ben je net zoals het eerste seizoen binnen drie uur alweer klaar met kijken. De release date van het tweede seizoen is echter nog niet bekend.

Heb je nog niets van het eerste seizoen gezien? Het kookprogramma is heerlijk Amerikaans, overdreven en over the top. Het kan daarom ook vergeleken worden als het programma Heel Holland Bakt, maar dan voor mensen die niet zo keuken vaardig zijn. De enthousiaste keukenprinsen- en prinsessen krijgen de opdracht om een goed uitziende taart of ander gerecht na te maken. Dit lukt vaak niet en zorgt voor genoeg komische momenten.

nailed it man man

Heb je nog niets gezien? Dan is het een goede serie om te kijken met je vriendin. Kijk je toch liever alleen een serie? Dan wil je vast dit artikel lezen over hoe Netflix een serie gaat maken over de Formule 1 wereld.