Bier drinken was nog nooit zo’n goed excuus tot vandaag. Je nieuwe favoriete arts, Dr. Kat van Kirk, onderzocht dat met je een paar biertjes een veel beter seksleven hebt. Dat we allemaal wat losser worden van bier daar is geen onderzoek voor nodig, maar dat het ten gunste komt van jouw bedprestaties bewijzen deze eigenschappen:

1. Het zorgt dat je langer door kan

De fyto-oestrogenen in bier kan helpen bij het vertragen van vroegtijdige zaadlozing.

2. Donker bier brengt je in de juiste stemming

Donker bier bevat veel meer ijzer dan blond bier, wat zorgt voor de aanmaak van rode bloedcellen en betere circulatie hiervan. Dit zijn de twee essentiële bouwstenen voor een prima erectie.

3. Bier bevordert het uithoudingsvermogen

Het onderzoek van de Italiaanse Fondazione di Ricerca e Cura toonde aan dat mannen die één biertje per dag drinken 31 procent minder kans hebben op hart- en vaatproblemen. In combinatie met lichaamsbeweging is dit jouw ticket voor meer uithoudingsvermogen.

4. Guinness is goed voor de gezondheid

Guinness is verrassend laag in zowel calorieën als alcohol, maar dat is niet de enige reden om te genieten van dit donkere Ierse biertje. Dr. Kirk zegt dat Guinness rijk is aan vitaminen en mineralen, vooral vitamine B en probiotica. “Dit betekent dat het de gezondheid kan helpen versterken, zodat je tijdens de seks perfect kan presteren”.

5. Er is zelfs een biertje speciaal ontwikkeld om de prestaties te verbeteren

50 Shades of Green is bier en viagra gecombineerd. Dit wonderbiertje maakt gebruik van ginseng, ginkgo biloba en damiana. Deze stoffen zorgen voor een beter bloedstroom en zenuwstimulatie, waardoor je na een aantal biertjes niet dronken, maar hitsig bent.

 

MAN MAN Bier seks