Formule 1 Original

Formule 1 was al geliefd onder de autofanaten en heeft enorm aan populariteit gewonnen door de komst van Max Verstappen. Een coureur kan een grote aantrekkingskracht op het publiek hebben, maar de bazen van Formule 1 willen meer. Ze hebben aangekondigd om een kijkje achter de schermen te geven met een 10-delige Netflix Original serie. Deze serie zal aankomend seizoen de momenten achter de schermen en alle andere hectische gebeurtenissen vastleggen. Het gehele jaar zullen er camera’s op en rond het circuit aanwezig zijn om de mooiste en tevens heftigste momenten met de kijker te delen. De coureurs ,waaronder Max, maar ook de teambazen, eigenaren en de technische teams zullen zich in 2019 op jouw beeldscherm tonen.

Met een spannende strijd om de titel tussen zowel de coureurs van Mercedes, Ferrari als Aston Martin Red Bull racing zal er genoeg sensatie te zien zijn in de aankomende Netflix serie. De executive producers zijn Oscarwinnaar James Gay Rees (bekend van de film Senna) en Paul Martin. De combinatie van Netflix, Formule 1 en itmuntende producers zullen voor hoge verwachtingen zorgen. En de bazen van de Formule 1? Die vinden dit een goed begin om de autosport te rebranden en een groter publiek te enthousiasmeren. Het is nog niet bekend wanneer de serie op Netflix verschijnt. Enkel dat dit in het begin van 2019 zal gebeuren.

netflix formule 1 man man

Wij zijn blij met het idee over deze aankomende serie. Hopelijk kan Max hoge ogen gooien dit jaar en zien we de mooiste acties terug.