Nadine Visser is een knappe Nederlandse atlete

Nadine Visser deed oorspronkelijk altijd mee aan de meerkamp. Wij werden daar erg gelukkig van. Normaal gesproken doen atleten namelijk mee aan één onderdeel waardoor je ze maar één keer in actie ziet komen. Het concept van de meerkamp is dat dezelfde atleten allemaal meedoen aan verschillende disciplines waarna ze kijken wie er gemiddeld genomen het beste heeft gepresteerd. Dit betekende dus dat we Nadine Visser op dezelfde wedstrijddag meerdere malen in actie konden zien komen. Daarom zullen alle mannen het ook betreuren dat ze de meerkamp opgegeven heeft om zich toe te spitsen op het hordelopen en op de sprintnummers.

Haar prestaties liegen er niet om

Naast dat Nadine Visser ongelooflijk knap is, is ze ook nog eens succesvol. Zo is ze Nederlands recordhouder op de 60 meter en 100 meter horden. Ook deed ze mee aan de Olympische Spelen van 2016. Dit is een evenement waar alleen de wereldtop aan mee mag doen. Hier heeft de hele wereld dan ook mogen aanschouwen hoe mooi de Nederlandse atlete wel niet is. Misschien is dat ook wel de reden dat haar volgers aantal op Instagram is gestegen naar meer dan 65 duizend. Haar grootste prestatie is misschien toch wel de bronzen medaille die ze heeft gehaald op het WK indoor in 2018. Dit is een Nederlandse atlete nog nooit eerder gelukt op dit onderdeel.

Dat ze bloedmooi is hoeven we je niet uit te leggen. Ze had dan ook zonder twijfel toegevoegd kunnen worden aan het lijstje van de vrouwen die we deze zomer moeten missen door de verplaatsing van de Olympische Spelen, want wij kunnen geen genoeg krijgen van schoonheden zoals Nadine Visser en Alicia Schmidt.

View this post on Instagram

Rest/ recovery day= 🏊🏼‍♀️ & ☕️

A post shared by nadine visser (@nadine_visser) on