Call of Duty Black Ops 4 is al een tijdje uit, maar de hype is nog zeker niet over. Naast de game is er ook een speciale Mystery Box, welke vol zit met verrassingen. Check it out:

De Mystery Box bevat verschillende attributen. Allereerst is het niet een ‘box’ zoals je het zou verwachten. Het is geen alledaagse doos waar jij je spulletjes uit kan vissen. Hij heeft een bijzondere uitstraling, geïnspireerd op de ‘Zombies Game Mode’. Naast deze speciale verschijning geeft de box ook nog eens licht uit de ogen van de zombies. Natuurlijk is er niet zoveel aan als de game er niet bij zit. Dus wij stellen jullie alvast gerucht: de game zit er zeker bij.

Ook zijn er een aantal collectable items. Naast de bizarre uitstraling van de box zitten er een aantal items bij die ideaal zijn voor een verzamelende gamer. Je ontvangt een poster van een zombie editie en nog een speciale strip-magazine. Allerlei items waar je niet zomaar aan kan komen. Maar let op: Dit is je kans om eigenaar te worden van dit gave item ter waarde van tweehonderd euro. 

Hoe win jij de Call of Duty Black Ops 4 Mystery Box?

Onder onze lezers mogen wij één limited edition Call of Duty Black Ops 4 Mystery Box uitdelen. Hoe maak jij kans? Like de Facebook-post van dit bericht en tag je beste maten waarmee jij regelmatig overuren draait op jouw console. Wie weet ben jij degene die wordt uitkozen om de Call of Duty Mystery Box in ontvangst te nemen. De winnaar wordt op 19 april bekend gemaakt in de Facebook-comments onder dit bericht. Succes!

Ben jij nou écht een fan can Call of Duty? Dan is er nog meer goed nieuws voor jullie. Er komt namelijk een Call of Duty film aan met één van de grootste bazen op het witte doek, Tom Hardy.