MTV Cribs is terug

Een van de meest nostalgische televisieprogramma’s ter wereld is eindelijk terug: MTV Cribs. In het programma laten beroemdheden hun huis zien en vertellen ze van alles over wat ze hebben meegemaakt gedurende hun carrière. Het is een programma waarin vaak veel luxe te zien is en mede daardoor was het waarschijnlijk zo succesvol. Nu is het dus eindelijk terug! Ongetwijfeld gaat het weer een enorm succes worden, zeker wanneer je hoort wie de gast is.

De luxe villa van rapper Big Sean

MTV Cribs is dus terug, namelijk met een rondleiding door de mega villa van Big Sean. De 33 jarige rapper uit Santa Monica gaat zijn huis helemaal blootstellen, maar dit wel in ruil voor enorm veel aandacht. Naar verluidt kost zijn huis ongeveer 12,5 miljoen dollar en we kunnen dus waarschijnlijk een prachtige tour verwachten.

Het programma begon ooit in het jaar 2000. In MTV Cribs werden altijd de huizen laten zien van de beroemdste bekendheden en vaak leverde dit opvallende dingen op. Naast prachtige huizen hebben beroemdheden namelijk vaak ook bijzondere collecties. 

In de aflevering van Big Sean gaat hij verschillende mooie verhalen vertellen, bijvoorbeeld over zijn samenwerking met Kanye West en John Legend, maar ook over een nummer dat hij schreef over zijn oma. 

Check een fragment van de aflevering in de YouTube-video hieronder:

 

Zijn huis bestaat uit 7 slaapkamers, 8 badkamers en ruim 3300 vierkante meter leefruimte. In zijn huis heeft hij onder andere ook een eigen nachtclub. In deze nachtclub houdt hij enkel feestjes voor genodigden. Hierop zullen dan dus ook ongetwijfeld veel andere bekendheden van de partij zijn. 

MTV Cribs zal aankomende woensdag terugkeren op de Amerikaanse nationale televisie en zal vanaf dan elke woensdag op televisie te zien zijn, uiteraard op MTV. Daarnaast kunnen alle eerdere afleveringen teruggekeken worden via Paramount+.

Benieuwd naar meer villa’s van beroemdheden? Check dan eens de miljoenenvilla van Floyd Mayweather, inclusief eigen wijngaard.