De waanzinnig luxe villa van Floyd ‘Money’ Mayweather

Met als bijnaam ‘Money’ is Floyd Mayweather een van de rijkste sporters ter wereld. Zijn boksloopbaan heeft hem namelijk meer dan een miljard dollars opgeleverd. Van dat geld kan je heel wat moois kopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van zijn mansion ter waarde van 10 miljoen dollar in Las Vegas?

 

 

De 44-jarige beschikt daar over een bizarre villa die het best beschreven kan worden als een kasteel. Zijn extravagante smaak komt zeker tot uiting in zijn prachtige stulpje. Zo beschikt de woning over een flinke wijngaard en een ondergrondse garage die plek biedt aan 20 auto’s. Met 11 slaapkamers, 14 badkamers en een prachtige fontein is dit een woning die zelfs de allermooiste uit MTV Cribs doet verbleken. In het verre verleden was dit soort luxe alleen weggelegd voor de allergrootste koningen en keizers, maar laten we Floyd Mayweather ook niet tekort doen want ook zijn boksprestaties zullen over honderd jaar nog steeds soms besproken worden.

2-floyd-mayweather-house-las-vegas 11-floyd-mayweather-house-las-vegas 1-floyd-mayweather-house-las-vegas-1

De bokser heeft de woning gekocht in 2018 en ondanks die hoge prijs was het eigenlijk vrij goedkoop. Vergeleken met de overige huizenprijzen is het namelijk veel erger in Los Angeles. Deze woning is dus ook niet eens de duurste in het huizenportfolio van Mayweather. De bokser heeft ook een huis in Beverly Hills en hiervoor heeft hij 25.5 miljoen dollar betaald. Met de ruim 100 miljoen dollar die Mayweather heeft overgehouden aan zijn bokswedstrijd tikt de teller bovendien nog verder op bij de bokser. Wat voor woning gaat hij hierna kopen om dit te overtreffen? Hoewel hij al met pensioen is, blijven de vele miljoenen toch maar binnenstromen bij Floyd en dus zullen we binnenkort over wederom een financiële uitspatting van hem schrijven. Stay tuned!