Zij kochten namelijk het allerduurste huis in Dubai. De woning is verdeeld over circa 1.300 meter en beschikt over allerlei luxe dingen zoals een jacuzzi op het dak, acht badkamers en de familie kreeg er zelfs een Rolls-Royce, Harley Davidson en Ferrari bij. De Zwitserse familie woont in Monaco, maar zal nu dus ook vaker in Dubai te zien zijn. Omdat de woning te groot is om in een paar foto’s te laten zien, heeft de makelaar deze waanzinnige video in elkaar gezet:

 

Wat heeft het duurste huis van Dubai te bieden?

De villa draagt de naam ONE100 en staat nu dus bekend als het duurst verkochte vastgoed-eigendom in Dubai. Ook kregen de nieuwe bewoners er dus een De bolides die de familie bij aanschaf van de villa kreeg zullen hoogstwaarschijnlijk verrekend zijn met de koopprijs. De locatie van het pand is genaamd Palm Jumeirah in Dubai. De gigantische villa ligt aan het water en het is er echt het paradijs op aarde. De woning beschikt over drie verdiepingen waarop allerlei faciliteiten aanwezig zijn. De villa heeft bijvoorbeeld een buitenzwembad met gigantisch scherm. Hierdoor kun je heerlijk chillen in het water terwijl je naar Netflix kijkt. Daarnaast vind je er een stijlvolle dining area en ook de woonkamer geeft een geweldig uitzicht vanwege alle glazen ramen van vloer tot aan plafond.

Ook is er een ultramodern spa- en fitnesscentrum, drie binnen- en buitenbioscopen, drie keukens, een enorme VIP-suite en nog vier suites, maar liefst acht badkamers en een jacuzzi op het dak. Iemand die zo’n pand bezit heeft natuurlijk ook een eigen chauffeur. Vandaar dat het megalomane stukje vastgoed ook over een aparte woning voor deze werknemer beschikt. “Deze villa is de duurste residentiële deal die dit jaar is gesloten, wat ons laat zien dat de markt voor luxe onroerend goed in een stijgende lijn zit”, vertelde Lee Borg er dan ook over, de Managing Director van Sotheby’s International Realty.