Maak je eigen e-bike

Eerder vertelden we al hoe jij je elektrische fiets kan opvoeren. Nu is er ook een manier om van je normale fiets een e-bike te maken in slechts 60 seconden. Je hebt er niet eens gereedschap voor nodig om dit wiel op je fiets te plaatsen. En dit wiel past ook nog eens op bijna alle fietsen. Je hebt namelijk 2 verschillende maten waardoor er voor zo’n 95 procent van de fietsen een geschikt wiel is te vinden. Naast het wiel moet je nog een apparaatje op je stuur klikken waardoor je gas kan geven.

E-bike

Het wiel brengt een 500 W motor met zich mee die jou overal sneller naar toebrengt. Met deze motor bereik je met gemakt een snelheid van 20 kilometer per uur. De actieradius van de fiets is 50 kilometer. Hij doet dus niet zo gek veel onder voor een ‘normale’ e-bike. Ook kan je een reserve-batterij meenemen waardoor je nog langere fietstochten kan maken.

Dit wiel maakt je leven comfortabeler

Als je over dit wiel beschikt kan jij overal naartoe op je fiets. Dit zal uiteindelijk goedkoper zijn dan dat je de hele tijd met het openbaar vervoer gaat of de auto neemt. Een ander groot voordeel van deze fiets is dat je nooit een lekke band zal krijgen, want dit is niet mogelijk met dit wiel.

Fiets

Ze hebben een aantal mensen de wielen laten testen. Deze mensen waren erg positief over het wiel. Als jij nou zelf dit wiel wil hebben gaat dat je wel een paar centjes kosten. Toch is het nog wel goedkoper dan het daadwerkelijk kopen van een elektrische fiets. Je betaalt voor een wiel tussen de 500 en de 700 dollar.