Tyson Fury overleeft indrukwekkende knockdown

Redelijk recent vond het titelgevecht in de WBC zwaargewicht klasse plaats. Tyson Fury nam het op tegen Deontay Wilder. Wilder sloeg Fury op brute wijze naar de grond in de 12e ronde en iedereen dacht dat het licht uit was gegaan na zo’n klap. Niks bleek minder waar en Fury shockeerde iedereen waarna de wedstrijd in een gelijkspel eindigde.

Raikkonen troost huilende fan

Nadat Raikkonen in de eerste bocht van de Spaanse Grand Prix uitviel, pikten de camera’s de in tranen gehulde Thomas Danel op. Deze tranen maakten snel plaats voor een glimlach toen Raikkonen Thomas mee nam naar de Ferrari garage voor een plek op de eerste rang. Samen zagen de twee Vettel op een tweede plek eindigen.

Tiger Woods is terug

Tiger Woods is een van de grootste golflegendes. Of het nu door zijn buitengewone talent of mediaschandalen komt, iedereen kent hem. Tot dit jaar dacht iedereen dat zijn tijd voorbij was. Vele operaties lieten de wereld denken dat hij nooit meer de oude zou worden. Echter heeft hij dit jaar op zeer indrukwekkende wijze weer een titel achter zijn naam geschreven.

Nederlands olympisch schaatsend succes

Als er iets is waar ons kleine kikkerlandje goed in is, dan is het sport. Met name schaatsers blinken al jaren lang uit tussen de absolute wereldtop. Met 4 medailles op de short track en maar liefst 16 bij het langebaanschaatsen heeft Nederland volledig gedomineerd op dit gebied tijdens de Olympische Spelen.

Golden State Warriors heersen absoluut in de NBA finals

Ze waren favoriet en dit hebben ze waar gemaakt. Met een ware ‘sweep’ in de Finals tegen de Cleveland Cavaliers liet dit team even zien waarom ze het beste basketbalteam ter wereld waren in 2018.

Een heerlijke WK finale

Natuurlijk vind deze prestigieuze wedstrijd maar eens in de 4 jaar plaats. Het was dan ook geweldig om een team als Kroatië te mogen aanschouwen. Frankrijk was een meer dan waardige tegenstander en trok samen met het jonge talent Mbappe de wedstrijd naar zich toe.

Het gevecht tussen Khabib Nurmagomedov en ConorMcGregor

Eén van de meest besproken gevechten van 2018. Natuurlijk was dit veelal te danken aan de twee uitgesproken persoonlijkheden, maar hun kwaliteiten doen daar zeker niet voor onder. Beide vechters stelden dan ook niet te leur. Echter was het Khabib die de wedstrijd met een sterke submission naar zich toe trok.

Sluit 2018 af met een paar mooie momenten en begin 2019 goed. Bijvoorbeeld met deze tips om wat geld te besparen.