Mannen vinden vrouwen met tattoos aantrekkelijk

Vrouwen met tattoos brengen toch iets bijzonders met zich mee. Een avontuurlijk en onbegrensd karakter, wat de vrouw nog aantrekkelijker kan maken dan dat ze al is. Het ontwerp van de tattoo is het belangrijkst, maar de plek waar de tattoo zit staat op een dikke tweede plek.

Aan een onderzoek van Zensa skincare deden duizend participanten mee, om te kijken hoe aantrekkelijk tattoos nou daadwerkelijk zijn. Hieruit kwam dat de minimalistische ontwerpen het populairst zijn bij mensen die niet enorm veel van tattoos houden. De beste tattoo voor een vrouw is een illustratieve tattoo met de focus op het werk van de artiest. De mooiste plekken van tattoos bij vrouwen is op de schouders en op de heup.

Wat zijn de mooiste plekken van tattoos bij vrouwen?

Naast de mooiste plekken van tattoos bij vrouwen, gaf dit onderzoek ook de ergste plek wat een vrouw kan uitkiezen voor een tattoo. Dit is op het gezicht. Daarnaast is de binnenkant van de onderlip ook totaal niet populair. Hierna komen nek, handen en billen als de minst mooie plekken van tattoos bij vrouwen.

Maar goed, er zijn ook genoeg plekken die mannen wél geschikt vinden voor een tattoo. Hieronder zie je de top 5:

1. Schouders en de heup als mooiste plekken van tattoos bij vrouwen

Volgens dit onderzoek zijn de mooiste plekken voor een vrouw op de schouder, achterschouder en op de heup. Zoals een participant van het onderzoek vertelt: “Een vrouw had een tattoo op het bovenste gedeelte van haar heup en de tattoo én de vrouw waren zeer aantrekkelijk. Ik wilde alleen maar weten waar de rest van de tattoo heenging.”

mooiste plekken tattoos vrouwen

2. Onderrug en bovenarm

Deze plekken staan op een dikke tweede plek en dat is niet voor niks. Op de armen en op de onderrug bovendien plekken die minder pijn doen bij het zetten van een tattoo.

3. Ribbenkast en onderarm

Naast de ribbenkast en de onderarm, stonden bovenbeen, enkel en pols op de derde plek als de mooiste plekken. De ribbenkast is ook een populaire plek bij vrouwen maar het is wel een pijnlijke plek voor een tattoo.

vrouwen tattoos

4. Scheenbeen als één van de mooiste plekken van tattoos bij vrouwen

Net zoals bij de man, is op het been sowieso een aantrekkelijke spot om een tattoo te laten zetten voor een vrouw. Het wordt toch gewaardeerd als de tattoo eenvoudig bedekt kan worden.

5. Voeten

Voeten staan samen met onderbuik en borst als vijfde in het lijstje van het onderzoek van Zensa skincare.