Monopoly Slechte Verliezers Editie

Verliezen is nooit leuk, maar terwijl de meeste er goed tegen kunnen (het is immers slechts een spel) zijn er altijd mensen die er absoluut niet tegen kunnen. Deze variant op het bekende monopolyspel is speciaal voor hen. Het gaat nu dus niet om het winnen, maar om het verliezen. Ben jij dus het type wat zo snel mogelijk de Kalverstraat wil volbouwen en zo stinkend rijk wil worden, in deze editie is dat juist niet de bedoeling.

De slechte verliezers editie geeft de pechvogel alle kans van de wereld. Je wordt dus niet rijk van het bouwen voor straten die je in bezit hebt, je wint juist als je op een bebouwde straat terechtkomt en je huur moet gaan betalen. Ook als je failliet zou gaan of in de gevangenis terechtkomt verdien je geld. Veel leuker gaat het dus niet worden. Raak je bij het minste of geringste al van slag als je het normale Monopoly speelt, in deze versie lacht het geluk je toe.

Monopoly slechte verliezers

Check hier meer info over de Monopoly Slechte Verliezers Editie

Verliezen om te winnen

Op zich verschilt de Monopoly Slechte Verliezers editie niet zo heel gek veel van het normale spel. Het bord is hetzelfde en ook de kans- en algemeen fonds kaarten zijn aanwezig. Het enige wat eigenlijk anders is, zijn de regels. Die kun je kort samenvatten: verliezen is winnen! Waar het in deze editie om draait zijn de zogenaamde verliezersmunten. Die moet je verzamelen en het liefst zoveel mogelijk. Heb je vier munten verzameld, dan wordt het pas echt leuk. Je kunt die dan omwisselen voor de Mr. Monopoly pion. Met die pion gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. Waar je normaal gesproken zou moeten betalen, kun je nu lekker gaan cashen. Zo wordt je rijk als je op de Kalverstraat terechtkomt en een enkele reis naar de gevangenis gaat je ook geld opleveren.

 

Monopoly slechte verliezers spel