Monopoly Valsspelers Editie bij Bol.com te koop

Vals spelen is al zo oud als de weg naar Rome. Kun je een spel niet op de gewone manier winnen, dan kun je door creatief valsspelen alsnog winnen. Terwijl dat normaal gesproken verboden is, gaat het bij de Valsspeler Editie van Monopoly juist om het valsspelen.

Zolang het niet wordt ontdekt is er niks aan de hand. Het leuke is dat je gewoon onderling afspraken mag maken om zo meer te verdienen tijdens een ronde. Je zet dan mooi je tegenstanders bijna letterlijk buiten spel.

monopoly kopen online

Check deze link om naar de productpagina te gaan

Valsspelen is heel normaal

Valsspelen is niet alleen gebruikelijk bij Monopoly, ook bij andere spelen gebeurt het. Een onderzoek wees zelfs uit dat ruim 25% van de Nederlanders op de een of andere manier valsspelen. Reden genoeg om op de proppen te komen met een Valsspelers Editie. Je mag dan naar hartenlust valsspelen, bovendien wordt het ook beloond! Zo heb je naast de gebruikelijke kaarten ‘Algemeen Fonds’ en het ‘Kansfonds’, nu ook een valsspelers fonds.

Kijk uit dat niemand je door heeft

Met het valsspelen behaal je bepaalde voordelen die je een voorsprong kunnen geven. Zo kun je ontsnappen uit de gevangenis en kun je de bank oplichten. Komt niemand erachter, dan pak je de volle winst. Word je aan de andere kant juist wel betrapt, dan wacht je een enkele reis naar de gevangenis. Dat het valsspelen nu eindelijk wel mag is mooi meegenomen, maar het zorgt wel voor een flinke dosis achterdocht bij je tegenstanders. Zorg er dus voor dat je niet wordt betrapt.

Bestel het bordspel voor 24,99 euro bij Bol.com