Monica Geuze is uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland in 2021

Monica Geuze is onlangs nog uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland in 2021 en wij kunnen wel zien waarom. Maar is ze ook de rijkste vrouw van het land? Dat is de vraag. Ze heeft in het begin van haar carrière zelfs in een videoclip van Racoon gespeeld en is ook drie jaar lang de DJ van Ronnie Flex geweest. Een alleskunner.

Het lijkt erop dat het lekker gaat in het leven van de vlogger. Ze heeft samen met haar vriend dit huis gekocht in Amsterdam Oud-Zuid. Ondanks dat de huizenmarkt er is wel eens beter voor heeft gestaan, zal zij met haar goed gevulde bankrekening wel een leuk stulpje in de hoofdstad kunnen vinden.

Ze is het meest bekend van haar vlogs op YouTube. Ze verdiende via deze weg al lekker met gesponsorde video’s. Daarnaast verdient ze nog geld aan andere vormen van reclame. Ze krijgt voor haar YouTube activiteiten zo’n €10.000 euro per maand. Dat is niet heel gek voor iemand die 539.000 volgers. Ze heeft inmiddels 1248 video’s geüpload en iedere video wordt gemiddeld zo’n 400.000 keer bekeken.

Hoeveel verdient ze op Instagram en wat is haar vermogen?

Het is bekend dat de wereldsterren in Hollywood heel wat geld in het laatje kunnen brengen met Instagram. Maar tegenwoordig hebben bekende Nederlanders ook niks meer te klagen. Nikki Plessen gaf aan €33.000 te verlangen voor een gesponsorde post. We weten niet exact wat Monica ontvangt, maar aangezien zij meer dan het dubbele aan volgers heeft, zal dat toch wel een stuk meer zijn.

Monica Geuze zit namens verschillende merken ook in campagnes. Wat deze vrouw in totaal verdient is moeilijk te zeggen. Wat we wel weten is dat Monica Geuze er warmpjes bij zit en de boterhammen dik kan beleggen. Ze heeft dan ook een geschat vermogen van tussen de €2 en €3 miljoen. Netjes hoor!