Monica Geuze heeft appartement verkocht

Het was een hele kluif om haar appartement kwijt te raken, want al sinds 2021 probeerde Monica Geuze haar woning in Vinkeveen te verkopen. Het appartement heeft ze ooit samen gekocht met haar ex-vriend Lars Veldwijk. De relatie is al jaren voorbij en het is hoog tijd om afscheid te nemen van het appartement. Ze begon met een vraagprijs van 695.000 euro, maar zonder succes. Monica besloot te zakken naar een vraagprijs van 648.000 euro. Maar ook dat bleek nog steeds niet aantrekkelijk genoeg te zijn, want het duurde alsnog twee jaar voordat de woning verkocht was, onder de vraagprijs welteverstaan.

Uiteindelijk heeft Monica haar appartement verkocht voor een prijs van 610.000 euro. Monica heeft dus aardig wat moeten inleveren ten opzichte van de eerste vraagprijs. Dat wil echter niet zeggen dat we medelijden hoeven te hebben. Niet alleen is het vermogen van Monica Geuze enorm, ook scoort ze alsnog winst met deze verkoop. Zelf kocht zij het optrekje in 2018 voor een prijs van 550.000 euro.

Wat heeft het Vinkeveense appartement te bieden?

De koper krijgt een exclusief en totaal gerenoveerd luxeappartement, verdeeld over twee woonlagen, met een woonoppervlakte van 157 vierkante meter. Het appartement heeft drie kamers, waaronder twee slaapkamers en een ruime en moderne badkamer die beschikt over zowel een ligbad als douche.

Op naar de open keuken. Deze is voorzien van een kookeiland en van diverse inbouwapparatuur. De keuken sluit goed aan op de woonkamer, waardoor het nog mogelijk is om tijdens het koken door te gaan met het gesprek dat je aan het houden was. Tot slot heb je nog de eetkamer met openslaande deuren naar het dakterras. Een heerlijke plek met een omvang van 156 vierkante meter, waar je heerlijk kan genieten van de oneindige zomeravonden.

Bekijk hieronder wat foto’s van de oude woning van Monica Geuze of neem een kijkje op Bekende Buren:

woonkamer monica geuzedakterras monica geuze