Monica Geuze is de mooiste vrouw van Nederland

Monica Geuze is een bekende presentatrice, vlogger, actrice en voormalig dj. We zien haar regelmatig bij verschillende programma’s verschijnen. Zo heeft ze onder andere  Love Island gepresenteerd en draait ze al een aantal seizoenen mee bij Temptation Island. Ook runt de dame een succesvol kanaal op YouTube. Hier geeft ze een inkijkje in haar drukke leven met haar vriend Robbert Kroese en dochtertje Zara-Lizzy.

 

Naast haar succesvolle carrière, zijn het ook de looks waar we Monica vooral de hemel voor in willen prijzen. We zijn niet de enige die er zo over denken. In 2021 werd ze door FHM benoemd tot de mooiste vrouw van Nederland. Dit is in onze ogen zeker niet onterecht. Vooral niet als we haar Instagram bekijken.

Monica verblijdt volgers met pikante kiekjes op Instagram

Monica staat dus bekend als een hele knappe vrouw en dit zien we ook voornamelijk op Instagram terug. Naast dat ze veel foto’s plaatst met familie en vrienden, komt er zo nu en dan ook een pikante foto voorbij. Waar onze aandacht regelmatig is gevestigd op haar prachtige lach, zorgt ze er nu voor dat onze aandacht ergens anders naartoe gaat.

Op Instagram plaats Monica namelijk een zwart-witte foto waarin we in eerste instantie haar gezicht mogen bewonderen. Maar als we even verder swipen, dan zien we stiekem een heel andere foto voorbij komen. In een prachtig lingerie setje en op hoge hakken laat Monica zien hoe in shape haar lichaam is. Deze foto’s heeft ze gemaakt in samenwerking met FHM. Zal ze ook dit jaar benoemd worden als mooiste vrouw van Nederland? Onze stem heeft ze in ieder geval wel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Zie hieronder meer foto’s van de Instagram-pagina van Monica Geuze:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Monica Geuze heeft maar weinig te klagen in haar leven lijkt het vanaf te buitenkant. Deze hardwerkende vrouw verdient zelf bakken met geld en daardoor is het vermogen van Monica Geuze ook indrukwekkend.