TAPT festival 2022

Nu de meeste maatregelen zijn vervallen kun je deze zomer weer volop genieten van het festivalseizoen. Deze zomer gaat het TAPT Festival zijn zevende jaar in en dit keer is het groter dan ooit tevoren. Het is de ideale plek om weer bij te kletsen met vrienden, leuke spelletjes te spelen, heerlijk te eten maar vooral volledig te genieten van allerlei soorten bieren die je nog nooit eerder hebt geproefd. Kortom: roep je vrienden er maar bij!

TAPT Festival activiteit

De naam doet het al vermoeden: TAPT is een groot bierfestival dat jaarlijks in de zomermaanden wordt gehouden. Dit jaar pakt TAPT groter uit dan ooit en zal deze zomer op negen verschillende plekken door heel Nederland te bezoeken zijn. Verschillende soorten bier staan centraal op het festival maar ook voor de non-bier of non-alcoholdrinkers is er genoeg te doen. Het festival biedt namelijk ook aandacht aan heerlijke wijnen en er zijn ontzettend veel verschillende eetgelegenheden op het festival aanwezig. Met wat drinken en eten kun je op het terrein rondlopen, dansen op performance van live DJ’s. Van Silent Disco tot een hoofdpodium waarbij je niet naar huis gaat zonder te dansen. Gegarandeerd.

TAPT festival

 

Belangrijke informatie

Omdat TAPT een bierfestival is, is het festival alleen toegankelijk voor mensen boven de 18 jaar. Laat daarom ook vooral de jonge kiddo’s thuis. De enige uitzondering op de planning is zondag 10 juli in Utrecht, deze dag is toegankelijk voor alle leeftijden.

TAPT festival is deze zomer op negen verschillende plekken in Nederland te bezoeken, wat het ontzettend toegankelijk maakt omdat er altijd wel een editie in de buurt is. Daarnaast zijn niet alle festivals tegelijkertijd en kun je er zelfs meerdere bezoeken deze zomer. Het TAPT festival is het afgelopen weekend van 6 en 7 mei afgetrapt in het prachtige Leiden.

Aankomend weekend (14 mei) vindt het TAPT festival plaats in Amsterdam Oost en neemt dan een korte pauze. 17-18 juni vindt het festival plaats in Vlissingen. In het weekend van 8, 9 en 10 juli is het festival in Utrecht aanwezig en schuift dan voor 15 en 16 juli door naar Den Haag. TAPT is op 29 en 30 juli te bezoeken in Haarlem, 12 en 13 augustus in Breda, 26 en 27 augustus in Rotterdam en zal in het weekend van 16 en 17 september in Amsterdam West afsluiten. Genoeg plekken om te genieten van een lekker biertje! Je hebt een entreebewijs nodig om het festivalterrein op te kunnen. Voor sommige locaties zijn er tickets voor de middag, avond of beiden, maar dit kan per festival locatie verschillen. De ticketprijzen variëren van € 9,75 tot € 17,50 excl. service fee en er zijn ook lockers aanwezig om je spullen veilig op te bergen.

TAPT Festival bier

Zien we jou op het TAPT Festival? Voor meer informatie en het bestellen van je tickets kijk je op de website van het TAPT Festival.