Monica Geuze geniet van haar vakantie op Curaçao

Monica Geuze is 27 jaar en is een Nederlandse vlogger, auteur, presentatrice, voormalig dj en niet te vergeten: de winnares van de mooiste vrouw van Nederland in 2021. Monica had een relatie met de voetballer Lars Veldwijk, met wie zij in 2018 een dochter kreeg. Vanaf 2021 woonde ze samen met haar nieuwe vriend en begin januari 2023 maakte ze helaas bekend dat er ook een punt achter die relatie is gezet.

Monica heeft 1.3 miljoen volgers op Instagram. Haar pagina staat vooral vol met foto’s van haar werk, fotoshoots, vrienden, vrije tijd en vakanties. Monica is momenteel heerlijk aan het genieten van haar vakantie op Curaçao en verwent ons met de prachtige vakantiekiekjes.Recent heeft ze een nieuwe foto dump geplaatst met de caption ‘Life dumpy❤️‍🔥’.

Ze kreeg binnen een dag duizenden likes en tientallen reacties. ‘Zalig leven 😍🥰’ en ‘You are GLOWING 🥹😍’ reageren twee volgers op de foto’s. Als je doorklikt naar foto drie, dan is de prachtige Monica te zien in een zwarte bikini met een schitterende achtergrond.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)