Liefde vind je overal

Inmiddels weten we dat je overal de liefde kunt vinden, maar het verhaal van Mona Lewis spant toch echt de kroon. Deze 51-jarige dame viel als een blok voor een Nigeriaanse ‘prins’ die ze via Twitter leerde kennen. En dit was ook nog eens zonder dat ze wist hoe oud hij was of hoe hij eruit zag. Waarschijnlijk denk je nu hetzelfde als bijna iedereen: dat kán niet echt zijn. Mona besloot toch door te gaan met het contact en dat heeft voor haar zeer goed uitgepakt. Dit is het verhaal van Mona en haar nieuwe internetliefde.

 

Mona ontmoet haar internetliefde

In 2020 plaatste de Noorse Mona Lewis een bericht over muziek online. Al snel kreeg ze een reactie van één of andere Spencer. Ze raakten daarna aan de praat en het klikte meteen. Wel werd meteen duidelijk dat ze nogal ver van elkaar vandaan waren: Spencer vertelde dat hij in Benin (Nigeria) woonde. Ook was zijn professie duidelijk: hij gaf aan model en acteur te zijn.

Normaal gesproken gaan hier misschien wel wat belletjes rinkelen. Je weet namelijk niet of diegene met wie je praat wel de waarheid spreekt over wie hij of zij is. Toch liet Mona zich niet beïnvloeden en de twee wisselden wel een half jaar lang berichten met elkaar uit zonder te weten hoe de ander eruit zag. Mona heeft aangegeven dat ze vooral op iemands karakter valt. Zo maakt het haar niet uit hoe iemand eruit ziet, als er een klik is, speelt leeftijd en uiterlijk bij haar niet echt een rol. Na deze zes maanden besloten ze eens met elkaar te videobellen. Toen ze elkaar voor het eerst zagen, vertelde Spencer dat hij pas 27 was, terwijl Mona toen al bijna de 50 aantikte.

Niet iedereen is even positief

Dit was niet alleen voor Mona even schrikken. Zo was haar zoon op dat moment nog maar 17 jaar oud en niet zo blij met het nieuws dat hij mogelijk een nieuwe stiefvader zou krijgen die maar 10 jaar ouder is dan hijzelf. Ook Mona’s zus reageerde niet bepaald enthousiast. Zij waarschuwde Mona ervoor dat hij weleens een oplichter kon zijn en dat ze beter maar niet naar hem toe kon gaan. Mona en Spencer hadden namelijk afgesproken allebei naar Lagos te gaan om elkaar daar te ontmoeten. Mona trok zich verder niks aan van de reacties van haar zus en zoon en besloot in december 2020 toch naar Lagos te gaan. In het echt sloegen de vonken direct over en hebben ze samen een top tijd beleefd. Een paar jaar later, in december 2022, bezocht ze hem opnieuw.

Maar toch leek Spencer voorheen niet helemaal de waarheid te hebben gesproken. Hij was namelijk niet 27 jaar oud, maar stiekem nog maar net 25 geworden. De vonk was echter al over geslagen en Mona was zeer zeker van haar zaak. Ondanks dat ze elkaar nog meer twee keer in het echt hebben gezien, zijn ze van plan later dit jaar te gaan trouwen. Het idee is dan dat Spencer bij haar kan komen wonen. Nog steeds hebben mensen in haar omgeving twijfels over de hele situatie, maar Mona ziet geen kwade bedoelingen bij haar internetliefde. Liefde kan dus écht uit onverwachte hoeken komen! Of gaat dit verhaal nog een staartje krijgen?

Lees ook: “Ik ben er zojuist achter gekomen dat mijn vrouw eigenlijk mijn biologische zus is”