Mocro Maffia seizoen 4 kan je kijken op Videoland

Mocro Maffia is een Nederlandse misdaadserie waarbij het vooral gaat om drugs en de daarbij komende duistere praktijken in de onderwereld. De drie compagnons Romano, Potlood en De Paus maakten samen de overstap van de kleine criminaliteit naar het grote echte werk. Binnen no-time hadden zij de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie brak de vriendengroep uiteen. Als gevolg dat de drie lijnrecht tegenover elkaar komen te staan in de criminaliteit. Vijanden in deze wereld betekent echter niet veel goeds voor henzelf en de mensen om hen heen.

 

Over Mocro Maffia seizoen 4 is helaas nog niet veel weggeven, maar het wachten hoeft gelukkig niet langer. De eerste aflevering verschijnt vandaag, op 28 januari 2022, op Videoland. Onlangs deelde Videoland de allereerste minuut van het vierde seizoen. Deze kan je in de YouTube-video hieronder kijken:

 

Bij de bekendmaking van het derde seizoen van Mocro Maffia werd er gebruik gemaakt van een miniserie, genaamd Komtgoed. Hierin is Romano (Mandela Wee Wee) spoorloos en Potlood (Nasrdin Dchar) komt hierdoor alleen te staan in de oorlog tegen De Paus (Achmed Akkabi). De afleveringen van Mocro Maffie seizoen 3 sloten hierop aan.

 

De inleiding van Mocro Maffia seizoen 4 verliep echter anders. Voorafgaand aan dit vierde seizoen is er een film uitgekomen, ook op Videoland. Deze film genaamd Mocro Maffie: Meltem duurt maar liefst 45 minuten. Hij vertelt een achtergrond verhaal van drie personages. Dit nieuwe seizoen gaat hoogstwaarschijnlijk over het nieuwe ontstane drietal van De Paus, Tatta en Potlood. Er is maar één manier om daar achter te komen, en dat is het kijken van de afleveringen.

Hieronder nog een trailer, om je geheugen weer wat op te frissen.