Waar gaat Mocro Maffia: Meltem over?

In de film Mocro Maffia: Meltem maken we kennis met het nieuwe personage – je raadt het al – genaamd Meltem. Zij zal in het vierde seizoen van de serie een grote rol gaan spelen en dit vereist dus een grote introductie. De makers van de serie doen dit in de vorm van een gloednieuwe film. De film zal zo’n 40 minuten duren.

Check hieronder de eerste beelden van Mocro Maffia: Meltem.

 

De actrice Sinem Kavus vertolkt de rol van de Turks-Nederlandse vrouw Meltem. Zij is slim en doordacht en zit in de creditcardfraude. Echter heeft ze één zwakke plek die haar in de problemen brengt. De vader van Meltem is namelijk gokverslaafd en heeft geld geleend van het team van Paus. Het is aan Meltem om haar vader te beschermen tegen de kwade bedoelingen van de mocromaffia.

Voor de release van het derde seizoen van Mocro Maffia werd een soortelijke introductie gedaan. Met de miniserie Mocro Maffia: Komtgoed werd een belangrijk personage van het derde seizoen al voorgesteld aan het grote publiek.

Mocro Maffia: Meltem zal dit jaar nog te zien zijn op Videoland. De exacte releasedatum van de korte film is nog onbekend.