Wanneer komt Mocro Maffia seizoen 4 op Videoland?

Eerder vertelden wij al dat Mocro Maffia seizoen 4 werd ingeleid met een film. De film genaamd Mocro Maffia: Meltem, had de releasedatum van 10 december. Er werd dan ook gespeculeerd over de releasedatum van seizoen 4. Wij voorspelden dan ook dat het nieuwe seizoen online zou komen rond eind januari. En daar is niks aan gelogen.

 

De eerste paar afleveringen van seizoen 4 komen op 28 januari op Videoland. Dit nieuwe seizoen bestaat uit acht afleveringen. De eerste aflevering is op 28 januari al te zien, waarna er elke week een nieuwe aflevering volgt.

Waar seizoen 4 over zal gaan is nog vrij onduidelijk. Bij de bekendmaking van seizoen 3 van de serie werd er gebruik gemaakt van een miniserie, genaamd Komtgoed. Hierin is Romano (Mandela Wee Wee) spoorloos en Potlood (Nasrdin Dchar) komt alleen te staan in de oorlog tegen De Paus (Achmed Akkabi). De afleveringen van seizoen 3 sluiten hierop aan. De inleiding van Mocro Maffia seizoen 4 is wat anders gelopen. Voorafgaand aan dit nieuwe seizoen is er een film uitgekomen, die rond de 45 minuten duurt. Deze film verteld een achtergrond verhaal van drie nieuwe personages. Het nieuwe seizoen gaat hoogstwaarschijnlijk over het nieuwe ontstane drietal van De Paus, Tatta en Potlood.

Hieronder is het voorproefje te zien van seizoen 4, door middel van een teaser: