Pokémon-kaarten van miljoenenwaarde voor Logan Paul

Op 20 december deelt YouTuber Logan Paul op sociale media dat hij voor maar liefst $3,5 miljoen aan Pokémon-kaarten heeft gekocht. De Pokémon-kaarten zijn niet zomaar kaarten. Het pakketje wordt beschouwd als de enige verzegelde doos met eerste-editie basis set Pokémon-kaarten op onze aardbol.

Logan onderschreef zijn bericht: “Ik heb zojuist $ 3.500.000 laten vallen op deze verzegelde en geauthentiseerde doos met Pokémon-kaarten van de eerste editie.”

Er zijn natuurlijk genoeg reacties op deze sociale media post gekomen. Een van Paul zijn volgers schreef: “Oh s***. Pokémon-prijzen gaan weer gek worden.” Een ander zei: “Deze zijn zoveel waard? Ik heb ongeveer 150 pakjes ongeopend in mijn kast.”

Dit is niet de eerste keer voor Logan Paul dat hij enorm veel geld uitgeeft aan de speelkaarten. Eerder dit jaar gaf hij $2 miljoen uit aan nog meer ongeopende dozen met kaarten van de eerste editie. Deze dozen worden beschouwd als de heilige graal van Pokémon-kaarten en zijn buitengewoon moeilijk te vinden. De YouTuber veilde 36 pakketen via Goldin Auctions tussen 4 en 11 februari, waarbij ze voor gemiddeld rond de $40.000 per stuk gingen.

Bokser en YouTuber

Nadat hij de eerdere aankoop dit jaar had gedaan, droeg hij zelfs een Charizard Pokémon-kaart om zijn nek voor zijn ringwandeling tegen Floyd Mayweather in juni. De Pokémon-kaart was destijds maar liefst $1 miljoen waard, vertelde Logan Paul. Volgens hem zou de kaart geluk brengen voor het gevecht. Dat was jammer genoeg niet het geval. Mayweather versloeg Logan op punten in het Hard Rock Stadium in Florida.

De YouTuber slash bokser, werd in ieder geval zeer goed gecompenseerd voor zijn inspanningen. volgens celebritynetworth.com is het vermogen van Logan Paul ongeveer $35 miljoen.

Paul vertelde Forbes dat hij tussen 2017 en 2018 $14,5 miljoen vóór belastingen verdiende, waarmee hij de tiende best verdienende YouTuber is, terwijl zijn broer Jake Paul nog hoger op de lijst staat.

Naast hun boks- en YouTube-carrière staan ​​beide broers Paul bekend om het promoten van hun merchandise aan hun jongere publiek, waarbij Logan kleding verkoopt onder het label Maverick. Veel van zijn geld komt uit YouTube-inkomsten, advertentiesponsors en merchandiseverkopen.

Bekijk ook een YouTuber die de goedkoopste (nieuwe) auto ter wereld koopt van AliExpress en laat de unboxing zien.